Стара Загора. 187 фирми са участници в 12-тото издание на

...
Стара Загора. 187 фирми са участници в 12-тото издание на
Коментари Харесай

Стара Загора: 187 фирми са участници в 12-тото издание на специализираното изложение за земеделие БАТА Агро

Стара Загора. 187 компании са участници в 12-тото издание на профилираното ревю за земеделие БАТА Агро, на което още веднъж е хазаин Стара Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Община Стара Загора . От 14 до 17 май на летището, на повърхност от над 30 700 кв. м са показани международните марки в селскостопанския отрасъл. Това е и най-мащабното издание на форума осъществено до този миг.
„ Приветствам ви с добре пристигнали в нашия град. Запазва се традицията да бъдем хазаин на това огромно събитие за агро бизнеса. Вашето ревю прибавя спомагателна динамичност на Стара Загора. Пожелавам ви триумф “, с тези думи се обърна към гостите и участниците в земеделския конгрес зам.-кметът на Стара Загора Йордан Николов.
В церемонията по разкриване на най-голямото събитие в земеделския отрасъл участваха още Н. Пр. посланика на Аржентина Алберто Труеба, ръководителят на Общинския съвет Таньо Брайков, зам.-кметът Красимира Чахова, зам.-министърът на земеделието, храните и горите доцент Янко Иванов, зам. регионалният шеф Петя Чакърова.
„ Нашето ревю се наложи през годините като най-значимия конгрес за техника и технологии в земеделския бранш. От 9 години насам, БАТА Агро потвърди, че е събитие без аналог в бранша. Щастливи сме, че тази година надградихме – посрещаме гости и изложители с усъвършенствания във формата на изложбените площи. Сега сме разположили щандовете по-компактно, по-фокусирано. За първа година имаме и участник с опитно поле с посеви. Това е опция за нашите изложители, която считаме да развиваме и отсега нататък “, сподели Даниел Минев, ръководител на Управителния съвет на БАТА Агро и благодари за поддръжката, която получава събитието от Община Стара Загора.
От думите на зам.-министъра на земеделието, храните и горите доцент Иванов стана ясно, че вложението в техника е едно от най-важните неща за производителите. „ Желанието за рационализация на процесите в земеделието и производството са над 50% от претекстовете при кандидатстване по стратегии за финансиране “, уточни зам.-министърът.
След приветствията от формалните посетители бе отслужен и водосвет за здраве.
Форумът за нововъведения, технологии и срещи на бизнеса се провежда от Българска асоциация на търговците на агротехника.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР