Стара, но позната схема, отново плъзна по БГ пътищата Измамници,

...
Стара, но позната схема, отново плъзна по БГ пътищата Измамници,
Коментари Харесай

Закъсали измамници дебнат на пътя Бургас-Варна, предлагат злато менте

Стара, само че позната скица, още веднъж плъзна по БГ пътищата

Измамници, които се показват за закъсали румънски жители и оферират " златни " украшения на безценица, дебнат по пътя Бургас-Варна. За това алармира четец на Флагман.бг, който е попаднал на лъжливата скица. 

Той споделя, че колата е била Фолксваген " Пасат ", комби, с румънска регистрация. Водачът й бил отбил от основното трасе, надявайки се някой да спре сякаш да му помогне и в това време да го ограби.

„ По пътя Варна-Бургас, в правата сред Обзор и село Баня, забелязах няколко мъже - чужденци. Бяха с лек автомобил Паса, с румънска регистрация, по тъкмо СТ - т.е. Констанца. Спрях да оказа помощ, тъй като допуснах, че са закъсали. Тогава от колата слязоха още няколко мъже и започнаха да ми оферират злато, което беше менте. По сходен метод са се опитвали да ме излъгват в Румъния и по тази причина незабавно си потеглих. Сигурен съм, че това е машинация. Преди време беше доста настояща и водачите се отзоваваха, до момента в който не се усетиха, че е неистина ", споделя Синан М. 

Мъжът добавя, че желае да предизвести всички пътуващи по трасето да бъдат деликатни, с цел да не станат жертва на тези мошеници. Той е подал сигнал на тел.112 за случилото се. 

„ Спираш да окажеш помощ и те обират, в случай че имат шанс. Казват, че са закъсали или че са  им откраднали парите, след това ти оферират да купиш злато да купиш. Съветвам шофьорите да бъдат деликатни ",  “ добавя още мъжът.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР