Стъпките, предприемани от ЕС, за добавяне на изключения към тавана

...
Стъпките, предприемани от ЕС, за добавяне на изключения към тавана
Коментари Харесай

Русия твърди, че ЕС продължава да се нуждае от нейните петролни продукти

Стъпките, предприемани от Европейски Съюз, за прибавяне на " изключения " към тавана на цената на петролните артикули единствено демонстрира, че те са извънредно нужни в Европа, разгласи съветският вицепремиер Александър Новак, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9245
" Вчера видяхме следващата смяна на европейските регулации, следващото изключение ", декларира той в коментар за съветската държавна организация ТАСС. " Това единствено демонстрира, че нашите петролни артикули се търсят в Европа, а европейските политици признават, че дейностите им опонират на логиката и се пробват да излязат от обстановката ".

Миналата седмица Европейски Съюз контракти таван на цените на съветските петролни артикули, с цел да ограничи приходите на Кремъл, които той употребява, с цел да финансира нашествието си в Украйна. В същото време бяха признати няколко изключения в ценовия таван.

Според последните насоки, оповестени през вчерашния ден, ценовият таван няма да се ползва, когато суровият нефт или петролните артикули са пуснати за приложимост в страна отвън Русия, след което бъдат предадени на покупател на сушата.

Таванът на цените не се ползва и за съветските петролни артикули, когато интервенциите по блендирането му  в трета страна " доведат до тарифна смяна " или до промени във типа на петролния артикул.

През декември в Европейски Съюз влезе в действие възбрана за импорт на съветски нефт по море, както и ценови таван от 60 $ за влизащия по суша. Той към момента е много над цената, на която все още се продава съветският нефт вид Уралс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР