Станислав Иванов от Перник, който спечели кулинарното шоу Хелс Китчън,

...
Станислав Иванов от Перник, който спечели кулинарното шоу Хелс Китчън,
Коментари Харесай

Станислав от Hell`s kitchen разплака всичките си фенки

Станислав Иванов от Перник, който завоюва кулинарното шоу " Хелс Китчън ", както и огромен брой неукротими обожателки, които наблюдават всяка негова стъпка в обществените мрежи, неотдавна ги накара да плачат. Причината е обяснима и наподобява към този момент няма връщане обратно.

От през днешния ден той към този момент е женен мъж, тъй като подвигна сватба с дългогодишната си половинка Божидара на морето в компанията на близки и много гости и другари. Младоженците ще купонясват в Обзор, а другояче самият Станислав, както се знае, живее от години в Перник, само че е родом от Ямбол.

Припомняме, че Станислав и Божидара се сгодиха предишното лято в Италия. След което описаха с последни детайлности по какъв начин тъкмо се е случило предлагането, какви са били първите реакции и всичко останало.

Освен сключването на брак със своето момиче, перничанинът сбъдна и още една огромна фантазия. Той към този момент се появява постоянно на дребния екран в новия сезон на " На кафе " при Гала, където стана част от кулинарните спецове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР