Станислав Губеров разкри визията си за развитие на община Созопол

...
Станислав Губеров разкри визията си за развитие на община Созопол
Коментари Харесай

Станислав Губеров: Кмет с размах и големи цели трябва на Созопол

Станислав Губеров разкри визията си за развиване на община Созопол като интернационален туристически център с морски и планински туризъм

Следващият кмет на Созопол би трябвало да бъде млад, само че не зелен. Динамичен, съвременен и с сила. Повече управител и по-малко админ, това сподели претендентът за кмет на Созопол Станислав Губеров в подкаста „ С един ход напред за Созопол “ пред водещата Десислава Генева. 

С обсег би трябвало да се ръководи общината и колкото по-високи цели си поставяш, повече ще постигнеш за един мандат, акцентира той. Станислав Губеров разкри визията си за развиване на община Созопол като интернационален туристически център с морски и планински туризъм. Той сложи като главен проблем неприятната инфраструктура. По думите му, ръководещите в този момент се пробват да избутат този мандат, а локалните хора чакат с неспокойствие вота на 29 октомври.

За него локалните избори са нещо персонално, тъй като вземат решение съответни проблеми на всяко семейство, както и на общности. Станислав Губеров даде поръчка с екип от млади, можещи хора да реализира амбициозна стратегия, която ще трансформира Созопол в по-добро място за живеене.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР