Станимира Петрова определи като наслада мачовете си на турнира Странджа.Българката

...
Станимира Петрова определи като наслада мачовете си на турнира Странджа.Българката
Коментари Харесай

Станимира Петрова: Цялото състезание беше една голяма наслада

Станимира Петрова дефинира като приятност мачовете си на шампионата " Странджа ".

Българката реализира четири безапелационни победи и победи с купата в категория до 54 кг при дамите.
 Станимира Петрова се поздрави с купата от боксовия шампионат купа Станимира Петрова се поздрави с купата от боксовия шампионат купа " Странджа "
" Цялото съревнование беше огромна приятност. Много съм щастлива и удовлетворена от представянето си. Разбира се, постоянно може и повече, само че годината стартира доста добре за нас. Това е доста значима година. След две седмици отиваме на международно състезание, а по-късно е и най-важният конгрес - Европейските игри, които са подготовка за Олимпиадата - по този начин мечтаната и мечтаната цел ", сподели Петрова.

" Доволна съм, че измежду конкуренцията тук съм преди всичко, само че това не значи нищо. Трябва постоянно да си съсредоточен. Всички са положителни, всички желаят да те победят, тъй че би трябвало да излизам и да надвивам. Основната ми цел е да се развличам на кръга най-много поради себе си ", добави шампионката.

Снимки: БФ БОКС/Startphoto.bg
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР