Станимир Стоилов коментира разгромната победа на неговия Гьозтепе с 5:1

...
Станимир Стоилов коментира разгромната победа на неговия Гьозтепе с 5:1
Коментари Харесай

Мъри се закани: Ще вкарам Гьозтепе в Суперлигата!

Станимир Стоилов разяснява разгромната победа на неговия Гьозтепе с 5:1 в срещата от Първа лига на Турция против отбора на Еюпспор.

" Този ​​мач беше в действителност доста скъп за турския футбол. Защото, макар че това бяха два тима от Първа лига, те бяха с високо качество и желаеха да играят добър футбол, накараха почитателите и цяла Турция да гледат добър футбол. Еюпспор е добър тим. Имат положителни треньори и играчи. Виждаме, че неслучайно са преди всичко в лигата, само че моите играчи демонстрираха страховит темперамент на терена през днешния ден. Успяхме да спечелим през днешния ден с битка, динамичност и експанзия. Най-важното на терена през днешния ден беше, че нашите играчи дадоха всичко от себе си. Трябва да продължим по същия метод, тъй като нашите почитатели, които ни поддържат, са доста щастливи, когато даваме всичко от себе си на терена.

Дори в дните, в които губим, те са зад нас, когато даваме всичко от себе си на терена. Нашите играчи извършват това, което сме желали от тях до момента. Ако продължим да работим дисциплинирано за подсилване на футболния ни нрав, можем да печелим всеки мач. Обещавам на почитателите, че ще даваме тази огромна борба във всеки мач. Ще продължим по този начин и ще реализираме задачата си дружно да влезем Суперлигата ", сподели Стоилов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР