Станимир Стоилов е готов да поеме Левски, но ще иска

...
Станимир Стоилов е готов да поеме Левски, но ще иска
Коментари Харесай

Мъри иска гаранции от спонсорите на Левски, за да поеме тима

Станимир Стоилов е подготвен да поеме Левски, само че ще желае гаранции не от Наско Сираков, а от новия спонсор на клуба, че няма да има финансови разтърсвания. Това обявиха почитатели на тима пред " Блиц ", които са се срещали с Мъри, с цел да схванат аргументите за неговата бездейност в тежки за отбора времена.

Мъри бил безапелационен, че сериозен диалог, привързан с финансови задължения към играчите сред него и Сираков, не е воден.

Ултрасите взели участие в срещата настояват, че Мъри имал две доста значими условия, с цел да се върне на Герена. Те обаче не били ориентирани към Сираков, защото Вълка не взел участие с персонални финанси в издръжката на клуба, а към новия финансов покровител.

Първото изискване било новият спонсор да подсигурява, че ще заплаща постоянно през целия сезон контрактуваните с играчите заплати.

Второто му изискване било да бъдат привлечени трима качествени футболисти, без значение дали са българи или чужденци, утвърдени от него.

Според Стоилов единствено при такива гаранции с небосвод една година може да се работи и да се изисква от играчите да се раздават на терена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР