Станимир Стоилов даде кратко и доста неясно изявление веднага след

...
Станимир Стоилов даде кратко и доста неясно изявление веднага след
Коментари Харесай

Мъри загадъчно: Умни хора сте, може да се досетите какво смятам да правя

Станимир Стоилов даде малко и много неразбираемо изказване незабавно след края на Общото заседание на Левски, което се организира по-рано през днешния ден. Той показа, че желае да се концентрира единствено върху мача с Локо София, като ще разгласи своето решение след срещата. 

„ Важното за мен е, че Левски има мач след няколко дни и би трябвало да се концентрира напълно върху тази среща. На другия ден, след срещата, ще изкажа моето решение, само че дано мине мача. Отборът би трябвало да изиграе мачът по най-хубавия метод и в случай че може да завоюва. Всичко друго ще разберете на следващия ден или след мача. Сега времето е малко “, стартира експертът. 

„ Аз разбрах единствено откъслечни неща. Ще разясня по-конкретно тези дни. От 1 година се вижда какво е свършено в Левски, откогато съм тук. Не мога да кажа какво се е случило на събранието обаче “. 

„ Няма да ви изненадам доста с отговорите си на следващия ден. Ще отговоря на всички въпроси, които ви вълнуват. За мен е значимо да спечелим мача в събота. След два дни ще знаете защо става дума. Умни хора сте, досещате се защо става въпрос “, приключи Стоилов. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР