Станимир Стоилов беше официално представен като новият старши треньор на

...
Станимир Стоилов беше официално представен като новият старши треньор на
Коментари Харесай

Станимир Стоилов беше представен като наставник на турския Гьозтепе

Станимир Стоилов беше публично показан като новият старши треньор на турския втородивизионен Гьозтепе, оповестиха от клуба.

Договорът на българския експерт и неговия екип ще бъде за период от две години и половина, а Стоилов ще изведе отбора за първа подготовка в сряда.

От Гьозтепе означават, че като футболист Станимир Стоилов е играл във водещите клубове у нас, както и в турския гранд Фенербахче.

" Като треньор той изведе Левски до четвъртфиналите в Купата на УЕФА през сезон 2005/2006, а през есента вкара " сините " в групите на Шампионската лига ", написаха още от тима от едноименния град Гьозтепе, основан наоколо до Измир.

Любопитна детайлност е, че в интервала септември 2021 - март 2022 в същия този клуб работи и актуалният ментор на ЦСКА Нестор Ел Маестро. По време на неговия престой Гьозтепе беше част от Суперлигата в Турция, само че в последна сметка роденият в Сърбия експерт беше уволнен след единствено година на поста, а малко по-късно отборът изпадна във второто равнище на футбола в южната ни съседка, където е и до през днешния ден.

Понастоящем Гьозтепе е на 5-ото място в класирането на турската Първа лига с актив от 20 точки след откриващите 11 кръга.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР