Стани богат трябваше да се завърне в ефира на Би

...
Стани богат трябваше да се завърне в ефира на Би
Коментари Харесай

Какво се случва със „Стани богат”?

„ Стани богат ” трябваше да се завърне в ефира на Би Ти Ви този септември. Уви, към този момент е съвсем ноември, само че от малкия екран не обелват и дума за предаването. Фенове на най-популярната телевизионна игра за познания в света се питат какво се случва.

През лятото от Би Ти Ви изненадващо оповестиха, че са съумели да измъкнат правата за играта и дадоха обещание наесен да я върнат на екран с водещ Михаил Билалов. Известно време течеше усилена рекламна акция, която внезапно спря и по този начин от август „ Стани богат ” е обгърнат в тайнственост и всички гадаят дали ще се завърне.

Проверка на „ Уикенд ” на уеб страницата на медията сподели, че към момента има опция хората да се запишат за кастинг, като попълнят електронната форма. Участниците още веднъж ще се борят за огромната премия от 100 000 лв..

Остава мистерия за какво предаването към момента не започва и за какво няма реклама за завръщането му. Според осведомени най-вероятно от малкия екран са решили да отсрочат викторината за пролетния сезон, когато най-вероятно ще се излъчва всеки работен ден от 18 часа, както беше по БНТ1.

„ Стани богат ” започва у нас на 12 май 2001 година и бързо се наложи като един от най-обичаните формати в българския ефир. Тази година се навършиха 20 години от първото предаване, което бе по Нова тв и с водещ Ники Кънчев. За това време у нас огромната премия от 100 000 лева беше извоювана единствено един път. Въпреки това спечелилият върна парите, тъй като щерка му Искра Ангелова по това време беше чиновник на Нова телевизия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР