Стани богат тръгва по БНТ от 1 април, неделя, от

...
Стани богат тръгва по БНТ от 1 април, неделя, от
Коментари Харесай

Стани богат тръгва на 1 април

Стани богат потегля по Българска национална телевизия от 1 април, неделя, от 19 ч. Това ще бъде и началният час, в който ще се излъчва всеки работен ден. Предаването ще се завърне с класическата скица на играта – 15 въпроса и добре познатите три жокера (50/50, Помощ от публиката и Обади се на приятел).

Голямата премия е 100 000 лв., а сигурните суми остават 500 лева (на петия въпрос) и 2500 лева (на десетия въпрос).Над 3 хиляди души досега са се записали на онлайн платформата, а повече от 300 от претендентите към този момент са взели участие в предходни издания на Стани богат или в Минута е доста. Според регламента, на стола на благосъстоянието може да се седне единствено един път – втори късмет могат да получат тези претенденти, които са отпаднали в играта Най-бързият печели.

Най-младият претендент е 9-годишен, а най-възрастният на 86. У нас Стани богат стартира да се излъчва през 2001 година по Нова ТВ с водещ Ники Кънчев. Дотук нито един от участниците у нас не е получил огромната премия. Водещ на предаването по Българска национална телевизия ще бъде Михаил Билалов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР