Станете част от стилно новогодишно празненство в ресторант Корона“ в

...
Станете част от стилно новогодишно празненство в ресторант Корона“ в
Коментари Харесай

Посрещнете Нова година в ресторант „Корона“ в емблематичния и единствен по рода си комплекс „Двореца“ в Балчик

Станете част от стилно новогодишно тържество в ресторант „ Корона “ в неповторимата резиденция на кралица Мария - комплекс „ Двореца “ в Балчик. Ако не сте решили къде ще изпратите остарялата и посрещнете 2023 година ви съветваме да разгледате.

Новогодишните куверти включват нощувка, празнична вечеря, новогодишни шансове, DJ, музикално-артистична стратегия, фолклорна стратегия и доста изненади.

Гостите ще имат опцията да отседнат в „ артистичния каприз ” на кралица Мария, изразяващ същността на нейния личен самобитен жанр и усет, да се насладят на хубостта на градините и спиращите дъха морски пейзажи на комплекса.
Организатори на незабравимото новогодишно празненство са клуб „ Плиска показва “, които имат богат опит и обичаи в организирането на събития.

Запазена марка на клуба са празниците „ Трилогия за душата – вино, храна и изкуство “, както и „ Любородие “ – въплъщение на българщината.
Освен това, клубът провежда разнообразни мероприятия на територията на цялата страна, а неотдавна и в чужбина. Поводът е подписаният през месец септември тази година Меморандум за побратимяване сред първата българска столица и първата столица на Италия – град Корфинио. Тази самодейност на клуба беше подкрепена от Почетния консул на Италия във Варна - господин Антонио Таркуинио и неговия екип, които още веднъж са съорганизатори на събитията на клуба, в частност новогодишното празненство в комплекс „ Двореца “.

Всички менюта включват:

1. минерална вода 400 мл – 2 бр

2. чаша шампанско 150 мл – 1 бр

3. пърленка - 1 бр
С всички разновидности предлагаме на нашите посетители втора нощувка на 1-ви януари на цена от 50 лева,, включваща следобедна среща с изкуството, културата и историята!
Очакваме ви!

За информация и резервации: +359 88 7284649

Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР