Стане ли въпрос за маникюр, разнообразието от зимни и коледни

...
Стане ли въпрос за маникюр, разнообразието от зимни и коледни
Коментари Харесай

Шест идеи за ефектен празничен маникюр

Стане ли въпрос за маникюр, разнообразието от зимни и коледни претекстове е голямо. Препоръчително е да оставите нотките си по-къси освен с цел да ги предпазите от строшаване, а и тъй като късият маникюр е супер настоящ. Сред известните украшения за нотки са снежни индивиди, снежинки, коледни елхи, радостни еленчета и панделки. Имайте поради, че ви е нужна постоянна ръка, както и подобаващи лакове с тънки четки за декорациите.

Ако се притеснявате да рисувате върху нотките си, ползвайте образец, лепенки или печати за маникюр. Друг вид е да заложите на лесна украса, която не изисква толкоз прецизни придвижвания. Можете просто да редувате няколко от класическите коледни цвята като алено, бяло, златно и зелено. Модерни са също по този начин златистите и сребърни нюанси. Запомнете, че семплият маникюр, изработен в домашни условия, е също толкоз гръмък и празничен, колкото детайлния. Двуцветният маникюр, както и едноцветният с дребен подробност са изцяло задоволителни, с цел да уловят коледния дух.

Добавете обилно брокат, искра и инкрустации. Любителките на обичайния френски маникюр могат да го приспособяват към мотива, заменяйки белия цвят с алено, зелено, сребърно или синьо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР