Стандартът ни на живот се е увеличил след влизане в

...
Стандартът ни на живот се е увеличил след влизане в
Коментари Харесай

Проф. Константинов: Българите все още живеят 2 пъти по-зле от европейците

Стандартът ни на живот се е нараснал след влизане в Европейски Съюз, само че българите към момента живеят два пъти по-зле от европейците, тъй като заплатите ни са четири пъти по-ниски, а цените – 2 пъти по-ниски. „ Всичко друго е далавера ”. Това съобщи проф. Михаил Константинов. По думите му също доста се спекулира с броят на българите в чужбина и хората, които живеят в София. „ В чужбина има 1,5 млн. българи с български паспорти, от които 1 млн. са избиратели”, безапелационен е той.

В София пък непрекъснато живеели 1,3 млн. души, като идват още 50-60 хиляди, които работят в столицата, уточни още той пред bTV.

„ Влизането в Шенген и еврозоната би трябвало да започват по този начин, че да станат необратими и бързи. При нас рухването на борда без влизане в еврозоната ще е цялостна катастрофа”, сподели още Константинов.

Той е безапелационен, че разтърсвания ще има, само че минаването към европейската валута ще бъде удобно за бизнеса у нас, защото вноската за държавния ни дълг ще бъде два или три пъти по-евтина.

По мотив вътрешнополитическата обстановка Константинов сподели, че може да има предварителни парламентарни избори единствено в случай че има политическа рецесия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР