Стандартът ГЕРБ“ е този: ако я уличат, ако е виновна…

...
Стандартът ГЕРБ“ е този: ако я уличат, ако е виновна…
Коментари Харесай

Премиерът Борисов не гони и уволнява урбулешката

„ Стандартът „ ГЕРБ “ е този: в случай че я уличат, в случай че е виновна… Защото ние не гоним ей по този начин, урбулешката, тъй като по този начин би трябвало “, разяснява Бойко Борисов поредицата от оставки в ГЕРБ.
Според Борисов все още и министърката на туризма Николина Ангелкова в нищо не е уличена и няма защо да подава оставка. Преди две седмици водачът на НФСБ Валери Симеонов, без да загатва името й, загатна, че тя има парцели, които е купила също под пазарната цена. А в отговор тя отхвърли изказванията на Симеонов.

Премиерът отхвърли да разяснява забъркания в политическото цунами „ Апартментгейт “ вицепремиер Красимир Каракачанов: „ От ГЕРБ всички до един подадоха оставки. За другите партии – те си дават отговор “, съобщи Борисов в отговор на журналистически въпрос дали ще изиска оставката на военния министър Каракачанов.

В сяда стана известно, че КПКОНПИ е почнал инспекция на водача на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов по сигнал на гражданско съдружие „ БОЕЦ “. Преди дни уеб сайтът „ Бивол “ заяви, че министърът е купил през 2017 година апартамент в София на цени под пазарните и не е заявил тераса от 117 кв.м., като се базират на имотната декларация на водача на Вътрешна македонска революционна организация.

Според данните в Агенцията по кадастър апартаментът е мезонет. Първото равнище е 149.25 кв.м, а второто – 61.02 кв.м. Така общата му повърхност е 210 кв.м. Освен това има и тераси с общ размер 117 кв.м.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР