Стандард Лиеж проявява много сериозен интерес към фланговия нападател на

...
Стандард Лиеж проявява много сериозен интерес към фланговия нападател на
Коментари Харесай

Белгийски гранд изпрати солидна оферта за ас на Левски!

Стандард Лиеж демонстрира доста сериозен интерес към фланговия нападател на Левски Велтон, написа " Тема Спорт ". Скаути на клуба са гледали изявите на бразилеца, а предоставените от тях отчети са убедили спортно-техническия щаб и управлението на клуба да стартира диалози за негов трансфер.

От Стандард даже към този момент са изпратили публична оферта за правата на 25-годишното крило. Предложението е на стойност 1 милион $. То обаче няма да бъде признато от шефовете на сините.
 Стана ясно за какво Дарлан не дебютира против Локомотив (София)
Стана ясно за какво Дарлан не дебютира против Локомотив (София)

Ръководството на Левски не съумя да уреди с картотека бразилския халф Дарлан за снощното домакинство

За да се разделят с най-острия си футболист, от " Герена " държат да получат доста по-голяма сума - повече от два пъти по-голяма.

Уелтън бе най-използваният футболист от треньорските щабове на сините през предишния сезон. Той бе на терена в общо 42 мача във всички шампионати, в които означи 8 гола.

Фланговият нападател стартира доста мощно и актуалният. Именно Велтон вкара първия гол при триумфа с 2:0 над Шкупи в Скопие от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

През предходната акция Стандард се размина с присъединяване в евротурнирите. Целта пред тима в този момент е да завоюва изход на континенталната сцена.
 Николай Костов: Контролирахме напълно играта, най-вече ми хареса атмосферата на стадиона
Николай Костов: Контролирахме напълно играта, най-вече ми хареса атмосферата на стадиона

`Нашата аудитория ни поддържа от самото начало, за което безпределно им благодаря "

Левски към този момент реализира един произлязъл трансфер. Сините продадоха Ноа Сонко Сундберг на Лудогорец. В касата на клуба ще постъпят 800 хиляди евро, като наред с това ще бъдат получени и 10% от възможна бъдеща договорка за Сундберг в различен тим.

В съглашението сред двата клуба има закрепени и много бонуси - 350 хиляди лв., в случай че разградчани влязат в групите на Шампионската лига, 200 000 лв. в тези на Лига Европа и 100 бона в Лигата на конференциите. Левски ще прибере и 100 хиляди, в случай че Лудогорец отново завоюва купата. Договорът на Сундберг със сините изтичаше с края на акцията. Същото е и ситуацията с Велтон.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР