Станалият популярен запалянко на Уест Хам Крис Кнол беше награден

...
Станалият популярен запалянко на Уест Хам Крис Кнол беше награден
Коментари Харесай

Уест Хам направи най-хубавия подарък на своя фен, който удържа хулиганите на АЗ Алкмаар

Станалият известен ентусиаст на Уест Хам Крис Кнол беше награден за геройската си постъпка да се опълчи на голям брой ултраси на АЗ Алкмаар. По време на реванша сред “чуковете ” и нидерландския клуб от полуфиналите в Купата на конференциите преди дни почитатели на домакините се пробваха да щурмуват местата с членове на фамилиите и другари на тима от Премиър лийг.

Въпросният последовател обаче, прочут като Нолси, стартира да се бие с тях и по този начин ограничи опцията им да наранят някого. 

В тази връзка в този момент от клуба го наградиха с билет за финала в шампионата, който ще е против Фиорентина на 7 юни в Прага.

Служител на Уест Хам, която е бил наоколо до Нолси по време на случая, персонално му се е обадила, с цел да го зарадва с хубавата вест.

Междувременно полицията в Нидерландия към този момент разпознава огромна част от хулиганите на АЗ, взели участие в неприятната преживелица предишния четвъртък. Органите на реда обаче се обърнаха към тях посредством медиите с покана сами да се предадат, тъй като в противоположен случай техни фотоси ще бъдат публикувани онлайн. 16 от почитателите към този момент непринудено са се явили в секторите, а останалите имаха краен период до довечера да го сторят.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР