Станалият много известен роман на ужасите Мамник от Васил Попов

...
Станалият много известен роман на ужасите Мамник от Васил Попов
Коментари Харесай

Халваджиян се завръща ударно с нов сериал

Станалият доста прочут разказ на ужасите " Мамник " от Васил Попов ще бъде приспособен в ефирен сериал, който ще се излъчва по Българска национална телевизия. Новината заяви продуцентът Маги Халваджиян в формалните си профили в обществените мрежи.

Той не е снимал сериали от години, въпреки че неговият " Седем часа разлика " бе същински шлагер. След това арменецът сподели " Полицаите от края на града ", който не притегли вниманието на феновете. Сега с " Мамник " Халваджиян се връща стремително в нишата на българските сериали, още повече, че режисьор ще бъде Виктор Божинов. Той е прочут от хитовата поредност " Вина " и кино лентата " Възвишение ", по едноименния разказ на писателя Милен Русков.

Сюжетът на " Мамник ", написан от Попов, се развива в трънското село Вракола, където се случват невероятни неща – няколко индивида са убити по невъобразим метод, други се разсънват с особени белези по тялото. Сякаш над селото е надвиснало нечовешко зло. Настаненият в старешки дом Емил, дружно с граничния служител на реда Божана Горнева, стартира да проверява странните случаи и се натъква на потулени от предишното загадки и на оживяло от българския фолклор страшилище. В борбата със злото им оказва помощ и един възкръснал труп, който има несвършена работа на този свят.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР