Станалата пословична с фризурите си Мая Манолова е вдигнала нивото

...
Станалата пословична с фризурите си Мая Манолова е вдигнала нивото
Коментари Харесай

Мая Манолова пръска луди пари за прически, наела е дори личен стилист

Станалата пословична с фризурите си Мая Манолова е вдигнала равнището и към този момент разполага със собствен персонален стилист, типично по холивудски. Дамата, която се грижи за визията на омбудсмана, усвоила занаята при корифея в региона – стилист Капанов. От известно време насам само тя оформяла прическата на суетната юристка, която ходела в салона ѝ най-малко 2 пъти седмично. Там си правела и грима за мотиви, а в всекидневието за макиажа се научила да се грижи сама.
Все по-често Манолова посещавала стилистката си в компанията на своя внук Макси, който въпреки да е левент, с интерес придружавал баба си там, защото времето с нея му било обичано.

Дъщерята на Мая – Ралица, също се доверявала на уменията на нейната персонална фризьорка, а двете се отбивали за прическа най-вече в ранните часове на деня, с цел да избегнат навалицата от клиентки. Въпреки че мълвата в Народното събрание гласеше, че бившето острие на Българска социалистическа партия ходела на коафьор всяка заран, в действителност Манолова лимитирала визитите до 3 пъти седмично.
Всяко вървене в салона обаче ѝ излизало приблизително по към 50 лв., което значи, че за фризурата си защитничката на бедните и онеправданите хвърля по 7-8 бона годишно. Тази сума се равнява на пенсията, която получава средностатистическият пенсионер за цели 3 години. Отделно от това Мая се доверява за маникюра и педикюра си също на експерти, което още повече оскъпява поддръжката ѝ и я подрежда един до друг с плеймейтките и фолкпевиците, които пръскат баснословни суми от суетност.

Омбудсманката, спрягана в последно време за кандидат-кмет на София, била подготвена да се откаже от всевъзможни други екстри, само че не и от прическата си. Карето в рус цвят и бретон се е трансформирало в нейна запазена марка през годините, а не една или две нейни колежки са се опитвали неведнъж да я имитират. С тази визия Манолова се подвизава от лятото на 2011 година, а виновникът за тогавашната ѝ промяна се споделя Васко – доста прочут фризьор от Кюстендил – града, в който е родена и тя.
Разбира се, грижите за външния тип не пречат на Мая Манолова да извършва съзнателно своите отговорности. Наскоро тя впечатли обществеността с острото си обръщение към министър Ананиев: „ Няма да Ви оставя на мира! Няма да Ви дам и един ден отмора, до момента в който не решите най-наболелите проблеми на здравната система. И не се съмнявайте, че ще извърша това заричане! “, приключва прочувственото си писмо Манолова във връзка хаоса в опазването на здравето.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР