Станахме свидетели от началото на март до юни месец на

...
Станахме свидетели от началото на март до юни месец на
Коментари Харесай

Крум Дончев: БСП направи 204 предложения и нито едно не беше прието

" Станахме очевидци от началото на март до юни месец на първа вълна на криза. В момента се намираме във втора вълна на криза и не знаем до каква степен можем да стигнем. Говори се за интервал на възобновяване към 2 години ", сподели Крум Дончев, който е член на Националния съвет на Българска социалистическа партия, в предаването " Денят ON AIR " на телевизия Bulgaria ON AIR.

Той добави, че от Българска социалистическа партия са създали разбор, основан на данни на транспортния пазар все още и през предходната година.

" Между март и юни месец следим един спад от към 30% на стокообмена. След това се вижда един феномен на изгубване на транспортния пазар от потенциал. При рестарта след първата вълна се получава търсене на тези потребности от пазара ", изясни социалистът.

Според него усвояването на ограниченията е малко и доста хора не желаят да се възползват от тях поради тежките условия.

" Българска социалистическа партия направи 204 оферти и нито едно не беше признато. В момента се работи по различния проект на Българска социалистическа партия. Новият Национален съвет на Българска социалистическа партия конструира експертните си препоръки. Разработва се платформата за идните избори ", акцентира Крум Дончев.

По думите му когато и да са изборите, Българска социалистическа партия ще бъде подготвена за тях.

" За нас е извънредно значимо хората да излязат и да гласоподават. Машинното гласоподаване би трябвало да бъде осъществено. Много платформи ще се напишат, въпросът е дали ние можем като хора да покажем нашите морал, полезности, грижа за близките и обществената си отговорност ", безапелационен бе Дончев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР