Станаха ясни официалните дати на световните първенства при подрастващите, които

...
Станаха ясни официалните дати на световните първенства при подрастващите, които
Коментари Харесай

България приема Мондиала за младежи U21 между 22 септември и 3 октомври

Станаха ясни формалните дати на международните шампионати при подрастващите, които ще се проведат тази година. Българските национални тимове, които ще вземат присъединяване в Мондиал през 2021-а, са тези на младежите до 21 години и юношите до 19 години.

Волейболистите, водени от Найден Найденов, ще бъдат домакини на шампионата на планетата от 22 септември до 3 октомври, дружно с Италия. В двете страни ще се съберат 16-те най-хубави тима в света. В България ще се играят срещите до 1/4-финалната фаза. Разпределението на медалите сред четирите най-хубави отбора ще стане на италианска земя в Сардиния.

Националният тим на България за юноши до 19 години, отпред на който е Мартин Стоев, пък ще взе участие на международното състезание в Иран от 24 август до 2 септември. " Лъвчетата " приключиха на 4-о място на Евро 2020 в Италия и с това подпечатаха билета си за Мондиала. За него се класираха първите шест от ЕвроВолей. От Стария континент, дружно с българските момчета на иранска земя ще бъдат още първенците от Италия, сребърните медалисти от Чехия, бронзовите от Полша, 5-ия Германия и 6-ия Белгия. На международното състезание ще вземат участие 20 отбора.

Определени са и датите за международните шампионати в женското направение, на които България няма да взе участие, - за девойки до 18 годинив Мексико от 20 до 27 септември, и за девойки до 20 години в Холандия и Белгия от 9 до 18 юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР