Стана ясна причината за зрелищната гонка из Враца, която се

...
Стана ясна причината за зрелищната гонка из Враца, която се
Коментари Харесай

Зрелищната акция, сгащила известния бандит Духаста, била заради...

Стана ясна повода за зрелищната гонка из Враца, която се разигра през вчерашния ден. Известният врачански престъпник Деян Здравков Иванов, прочут като Духаста, е бил търсен по сигнал, че карал дрогиран и пийнал.

Духаста катастрофира с колата си „ Фолксваген Голф “ в дърво край врачанското учебно заведение „ Христо Ботев “, до момента в който се опитваше да се измъкне от полицията. Пред очите на десетки очевидци, измежду които и възпитаници, той беше извлечен от колата и прострян с белезници на капака.

28-годишният Деян е прочут като един от най-неуспешните бандити във Враца и постоянно е залавян от полицията за всевъзможни закононарушения.

Последният му конфликт с органите на реда бил преди няколко дни, когато е бил хванат, дружно със 17-годишно момиче, за кражба на 2 златни гривни от заложна къща в града. Те са задържани за закононарушението, само че откакто върнали накитите са освободени.

В края на октомври Духаста още веднъж стана основен воин в престъпните летописи. Негова фотография се разпространяваше във фейсбук от пострадали, чието имущество било откраднато. Става въпрос за две ремаркета, отмъкнати от Духаста и по-възрастен негов съизвършител Милко Стоянов. Жена отправяше апел за разпространение лицата на бандитите, като оферираше заплащане за информация за местонахождението им.

Дали поради последното си нарушение Духаста ще зимува на топло зад решетките ще преценяват правораздавателните институции.

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР