Стана ясна причината за вдъхновената игра на Залцбург през второто

...
Стана ясна причината за вдъхновената игра на Залцбург през второто
Коментари Харесай

Вижте как треньорът на "Залцбург" надъхва играчите за щурма срещу "Ливърпул"

Стана ясна повода за въодушевената игра на " Залцбург " през второто полувреме в мача против " Ливърпул ". След закъснение с 1:3 до почивката, австрийският отбор излезе на терена за вторите 45 минути като радикално друг тим и изравни резултата в 70-ата минута с попадения на Минамино и Арлинг Холанд.

След като се съвзеха от първичния потрес играчите на Юрген Клоп стигнаха до успеха с гол на Мохамед Салах.
Юрген Клоп по американски (ВИДЕО) Джеси Марш не крие, че се учи от немския си сътрудник
Официалният " Ютуб " канал на австрийския първенец популяризира клип от случилото се в съблекалнята на полувремето. Американският треньор на " Залцбург " Джеси Марш дава пламенна тирада и със комбинация от немски, британски и малко нецензурни думи припомня на футболистите, че би трябвало да се борят и да покажат на какво са способни.



" Колко нарушавания извършихме? Може би две? Това не е ш***н другарски мач, това е Шампионската лига! Трябва да играем по-кораво. Бъдете по-безмилостни против Ван Дайк. Играем с прекалено много почит. Твърде доста почит! Дали са мощни? Да! Но това не значи, че би трябвало да се държим благо с тях, да не ги фаулираме или пък да не се борим. Момчета, те би трябвало да ни почувстват! Те би трябвало да схванат, че ние сме тук, с цел да се съревноваваме, а не просто да опитваме стилово да играем като тях. Ние дойдохме тук, с цел да играем футбол! ", декларира 45-годишният Марш.

" Ще приказваме за тактики, само че когато стъпим на терена с повече убеденост и воля. Сега сме ние против тях! Нека покажем воля и да се борим. Видяхме, че са мощни, само че ние можем да се оправим по-добре и да вдъхнем живот на нашата игра. Всичко е въпрос на убеденост и физика. Не са толкоз рискови при статичните положения. Хайде, има какво повече да покажем! ", приключва речта си Марш, който е първият американски треньор, класирал отбор в групите на Шампионската лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР