Стана ясна причината за убийството на 13-годишното момиче в Скобелево,

...
Стана ясна причината за убийството на 13-годишното момиче в Скобелево,
Коментари Харесай

Ето какви били последните думи на наръганата 13-г. Диана преди да угасне

Стана ясна повода за убийството на 13-годишното момиче в Скобелево, община Павел баня, което загуби живота си от удар с нож, нанесен от 14-годишно момче.

Двамата се познават, учели дружно, не са се карали, макар че момчето имало проблеми – било със специфични просветителни потребности.

Всичко стартира поради една запалка. Момчето поискало от момичето запалка, а то не му дало, тъй като нямало. Тунджай вади нож от джоба си и наръгва девойката.

Бащата е бил у дома, само че е спял в това време, по тази причина не е могъл да реагира в точния момент, съобщи Ахмед Сюли, кмет на Скобелево в телевизионно изявление.

Момичето е наръгано на три места. Фатална се оказва раната в гърдите – ранената издъхва на път за болничното заведение. В селото са в потрес от случилото се.

Опечалената майка на момичето Чона Янкова описа: "Дъщеря ми влиза вътре и споделя: "Татко, аз съм наръгана ". На три места е наръгана от Тунджай. Оттам нататък тя изгасна. Аз потеглих с кола дружно с нея и по пътя спряхме колата за спешна помощ. Качихме се незабавно, само че тя към този момент беше мъртва ".

"На 30 октомври щеше да направи 14 години. Учиха дружно с Тунджай, нямаше никакви разправии. Как стана това нещо, не знам ", добави тя.

От Окръжната прокуратура в Стара Загора са наложили 72-часов арест на Тунджай. Разпоредени са няколко незабавни експертизи, в това число психолого-психиатрична, която да обясни какво е положението на 14-годишния.

Според хора от махалата Тунджай бил спокоен и мирен и никой не знаел, че скрито носи нож и може да нападне и нарани някого.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР