Ливърпул са готови да предприемат ход за халфа на Аталанта

...
Ливърпул са готови да предприемат ход за халфа на Аталанта
Коментари Харесай

Ливърпул `планира атака` за летен трансфер, тъй като Арне Слот променя плана си

Ливърпул са подготвени да подхващат ход за халфа на Аталанта Едерсон, откакто останаха впечатлени при разузнаването на друга звезда.

Червените се насочват към първото си лято под контрола на Арне Слот тази година и биха могли да се оправят с новобранци в полузащитата след напускането на Тиаго Алкантара. Сънародникът на Slot Teun Koopmeiners по-рано се смяташе за измежду техните цели това лято, само че проектите наподобява са се трансформирали след разследваща задача в Италия.

Според Tuttosport алените са следили холандския полузащитник в игра за Аталанта. Докато бяха там, те видяха един от съотборниците му, Едерсън. Съобщава се, че те са останали впечатлени от представянето му и „ в този момент възнамеряват офанзива “ против неговия автограф.

24-годишният Едерсън е бразилски национал. Той се причисли към Аталанта от Салернитана през юли 2022 година Дефанзивният полузащитник има 89 мача във всички шампионати от този момент и оказа помощ на италианския тим да завоюва купата в Лига Европа този сезо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР