стана на 35 години миналата събота, но не направи грандиозно

...
стана на 35 години миналата събота, но не направи грандиозно
Коментари Харесай

Бременната Бурджу Бириджик отмени партито за РД

стана на 35 години предходната събота, само че не направи грандиозно празненство по този мотив. Нещо повече – не направи никакво празненство за празника си. Актрисата означи юбилея единствено с дребна торта, свещите на която духна в домашна конюнктура.

„ Не е редно да чествам шумно в моето положение. Все отново съм бременна в седмия месец “ – изясни звездата от „ Черна птица “ и „ Песента на живота “ в Инстаграма си.

Екранната Дила Джебеджи чака момиченце, посочил неотдавнашният обзор с ултразвук. Баща на детето в утробата й е брачният партньор й Емре Йеткин.

Бившата Мис Средиземноморие е омъжена от 2016 година, само че макар огромното си предпочитание дълго не успяваше да зачене. Затова и мнозина в южната ни съседка допускат, че оплождането й е станало по метода инвитро.

Наричат Бурджу „ турската Никол Кидман “, тъй като е руса и красива. Нямаме данни обаче какви са претекстовете да я дефинират в Турция за „ най-страстната актриса “.

Бурджу бе ангажирана в последните три години с присъединяване си в плана „ Момичето на прозореца “, чийто финален 82-ри епизод бе излъчен през юни в Турция. Сериалът бе приет за един от най-хубавите и провокира доста мнения измежду феновете. Той споделя историята на красивата Налан, която от дете живее в златен кафез на пръв взор има всичко, само че съвършената й осанка е единствено маска за живот, цялостен с горест и ограничавания.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР