Стана известно кога въоръжените сили на Украйна ще могат да

...
Стана известно кога въоръжените сили на Украйна ще могат да
Коментари Харесай

Разкриха кога Украйна може да предприеме най-яростната офанзива

Стана известно по кое време въоръжените сили на Украйна ще могат да стартират „ най-яростната “ атака. Украйна може да ускори опитите за нахлуване през идващите седмици. Тази обстановка ще се развие заради опасения, че идването на зимата и преваляванията ще усложнят обстановката на линията на прикосновение.

„ Следващите няколко седмици ще бъдат решаващи и брутални... Признаците демонстрират, че украинската войска ще се опита да направи всичко допустимо доста скоро “, оповестява Temps, цитирайки членове на въоръжените сили на Украйна.

Форсирането на настъплението може да е обвързвано с опасения за настъплението на войските през зимата, споделят детайлности създателите на обявата.

„ С тиня, след това със сняг и липса на растителност се озоваваме в намерено пространство. Всичко стопира и замръзва “, цитира украински офицер швейцарският вестник.

Според материала образованието на военнослужещите от въоръжените сили на Украйна в Полша е било ориентирано точно към подготовката за „ най-яростната “ фаза на настъплението.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР