Стана голяма какафония покрай това дарение (бел.ред - за Александровска

...
Стана голяма какафония покрай това дарение (бел.ред - за Александровска
Коментари Харесай

Създателят на Уолтопия с нова идея за кислородните апарати - да има за негови служители, но и за други хора

Стана огромна какафония около това подаяние (бел.ред - за Александровска болница поради рецесията с коронавируса). Тя е непотребна – в рецесия сме и би трябвало да решаваме доста неща. Така основателят на " Уолтопия " Ивайло Пенчев по отношение на дарението си от кислородни апарати за Александровска болница, което беше отказано. Причината - визията на болничното заведение, че Пенчев желае в случай че има болен човек от неговата компания с потребност да употребява уред, да е с преимущество при всички положения.
Според него, огромна част от хората не са разбрали какво е желал да направи, и не го е обяснил добре. Пенчев посочи, че изискването за пазаруване на 5 апарата за 220 000 лв. е в случай че чиновник на " Уолтопия " отиде на лекуване, той да има преимущество да употребява апарата. Нямало обаче елементи по какъв начин ще се упражнява преимуществото.
Като правихме контракта, и аз не си бях задал философските въпроси и проблеми, посочи Пенчев.
Затова в този момент ще се купят 20 апарата, само че 5 да останат да се употребяват с преимущество за вероятно заболели от " Уолтопия ". И съобщи, че не той е почнал обществено какафонията.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 18 март "
" Нови и нови ограничавания в Европа поради ковид, който се демонстрира от ден на ден "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР