Стамен Белчев е пристигнал вчера в София за разговори с

...
Стамен Белчев е пристигнал вчера в София за разговори с
Коментари Харесай

Стамен Белчев е вариант за ЦСКА

Стамен Белчев е дошъл през вчерашния ден в София за диалози с началник на ЦСКА. Специалистът съумя да класира Арда Кърджали в Първа лига откакто тимът му завоюва баража против Септември в Пловдив с минималното 1:0 след продължения.

Белчев е пътувал с отбора до Кърджали, само че по-късно се е прибрал в родния Хасково.

Той е бил поканен да се завърне в ЦСКА, потвърдиха пред " Тема Спорт " три самостоятелни източника.

Вчера наставника е пътувал до София, с цел да организира диалози с водеща фигура в управлението на " армейците ".

По всичко наподобява, че в " Борисовата градина " са решени да привлекат Белчев в щаба.

Хасковлията може да поеме сребърните медалисти от този сезон, само че при изискване, че работи без съветник, каквато е обстановката с Добри Митов, който бива направляван от Люпко Петрович.

Белчев дори се е срещнал и с треньорския щаб преди мача с Берое на 18 май. Също по този начин постоянно се е чувал по телефона с една от най-силните фигури в ЦСКА, откакто напускането си доскоро повече от година.

Най-вероятно до часове ще стане ясно дали Белчев още веднъж ще поеме " алените " или управлението ще търси различен треньор.

Съществува вид, в който сегашната обстановка да се резервира - Добри Митов да е старши треньор, а консултанти - Люпко Петрович и Димитър Пенев. Тази формация застана отпред на 3 май с ангажимент до края на шампионата.

ЦСКА към този момент показа 4 попълнения, а разгласи и контролите си в Австрия, само че към момента не е оповестено кой ще води тима през идващия сезон.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР