Стадион Христо Ботев в Пловдив трябва да бъде въведен в

...
Стадион Христо Ботев в Пловдив трябва да бъде въведен в
Коментари Харесай

ДОБРА НОВИНА! Стадионът на Ботев с лиценз до Нова година

Стадион " Христо Ботев " в Пловдив би трябвало да бъде въведен в употреба и да получи лиценз за мачове от efbet Лига най-късно до началото на месец януари 2023 година. Това оповестиха от компания " ПИМК " - строител на оборудването, като показаха твърдо разбиране, че за старта на пролетния дял от шампионата " канарчетата " ще могат да домакинстват на " Колежа ".
Строителят на обекта посочи, че към днешна дата всички действия, свързани с грубия градеж на оборудването, са завършени, а довършителните работи навътре в стадиона са приключени на 60 %.
Хидрозиолациионните покрития на трибуните на браншове " А ", " Б " и " В " са изпълнени. До края на месец септември ще бъде завършен и бранш " Г " и ще се слагат всички външни и вътрешни дограми.

Фасадата на стадион " Христо Ботев " ще бъде подготвена през месец октомври, след което ще стартира еволюционен монтаж на стоманената козирка, която пък би трябвало да бъде изцяло приключена през март 2023 година. Това ще стане допустимо с отпуснатите 12 милиона лв. от Община Пловдив.Букмейкърът смята Ботев за новобранец в дербито с Локо. Залози за " единица " на " Лаута " се одобряват при коефициент 2,55. Равенството е оценено с 3,40, а възможен триумф на " жълто-черните " с 2,95.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР