Стабилният банков сектор е фактор за успешното преодоляване на кризите.

...
Стабилният банков сектор е фактор за успешното преодоляване на кризите.
Коментари Харесай

Радев: Стабилният банков сект | BGNES

Стабилният банков бранш е фактор за сполучливото превъзмогване на рецесиите. Това съобщи президентът Румен Радев, който през днешния ден на „ Дондуков “ 2 се срещна с представители на борда на шефовете на " Юробанк Груп ". В диалога взе участие и основният изпълнителен шеф и ръководител на Управителния съвет на Пощенска банка, дъщерно сдружение на банковата група, Петя Димитрова, оповестиха от прессекретариата на президента.

България и Гърция са образец за добросъседство и стратегическо партньорство в нашия район и работят непрекъснато за разширение на двустранните връзки, бе маркирано по време на диалога. Президентът открои българо-гръцкото съдействие в областта на стопанската система, енергетиката и туризма, принос за което има и банковият бранш.

Представителите на борда на шефовете на „ Юробанк Груп “, които са в София за осъществяване на съвещание на борда на шефовете за първи път отвън Гърция, показаха, че България е измежду главните пазари на банковата група и подчертаха готовността си за разширение на активността си у нас. Като перспективни области бяха откроени енергетиката, туризмът, цифровата и инфраструктурна съгласуваност.

Сред разискваните тематики бе и положението на европейската стопанска система на фона на провокациите, пред които страните на континента са изправени. Европа би трябвало
Всичко за Вашата сватба
да работи за опазване на своята конкурентоспособност и икономическа жизненост, акцентира президентът Радев. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg