ST. ЛУИС (АП) — Републиканските главни прокурори атакуваха заявената от

...
ST. ЛУИС (АП) — Републиканските главни прокурори атакуваха заявената от
Коментари Харесай

Републиканските AG атакуват EPA на Байдън за преследване на дела за дискриминация в околната среда

ST. ЛУИС (АП) — Републиканските основни прокурори нападнаха декларираната от администрацията на Байдън цел за гонене на екологична правдивост, наричайки я форма на „ расово инженерство “. Вторник да спре потреблението на законите за гражданските права за следствие на дейности и политики, които водят до увреждане на чернокожите хора или други малцинствени групи — даже несъзнателно — повече от белите поданици.

„ СИП би трябвало да се концентрира върху използването на законите за околната среда признат от Конгреса, а не по този начин нареченото „ екологично правораздаване “, което е евфемизъм за рисковия дневен ред на Байдън “, сподели Муди. Тяхната петиция изисква EPA да промени разпоредбите от десетилетия, макар че законът за гражданските права към момента може да се употребява, когато дискриминирането е била умишлена.

Петицията е малко евентуално да убеди администрацията на Байдън да се отдръпна от проблем Администратор на EPA Майкъл Ригън се постара да подчертае. Ригън да вземем за пример отиде на турне „ Пътуване към спра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР