Срокът за осъществяване на концесията на стадион Христо Ботев по

...
Срокът за осъществяване на концесията на стадион Христо Ботев по
Коментари Харесай

Удължават концесията за стадион Христо Ботев

Срокът за реализиране на концесията на стадион " Христо Ботев " по всяка възможност ще бъде продължен. Подписаният от някогашния притежател на канарчетата Цветан Василев контракт изтече, без да бъдат осъществени капиталовите проекти. От актуалното управление са изпратили до Община Пловдив писмо с молба този период да бъде продължен. " Получихме писмото и съм податлив да кажа, че такова удължение е допустимо. В понеделник ми следва среща със спонсора на клуба и по-късно ще се задвижат нещата ", съобщи пред наш кореспондент кметът на града Иван Тотев. Това може да стане след гласоподаване в Общинския съвет.  

Представителният отбор на Ботев пък е надалеч от тежненията към стадиона, защото му предстоят решителни борби в първата шестица и за Купата на България. Утре канарчетата гостуват на ЦСКА в първия мач от втория стадий на шампионата. Двубоят е от 20 часа на стадион " Българска войска " и ще бъден свирен от депутата от Симитли от ГЕРБ Стефан Апостолов.
Жълто-черните през днешния ден следобяд направиха последното си занятие в Коматево, след което отпътуваха на режим в столицата. Жълто-черните са в цялостен състав и Николай Киров ще разчита на всичко най-хубаво за срещата. 

Днес сутринта жълто-черните ще имат лека тонизираща подготовка.

< BI>Ето и групата на Ботев:<$> Иван Чворович, Даниел Кайзер, Филип Филипов, Лазар Марин, Димитър Пиргов, Пламен Димов, Йордан Минев, Радослав Терзиев, Лъчо Балтанов, Серкан Юсеин, Алваро Юлиано, Густаво Афонсо, Тодор Неделев, Крис Добрев, Дуде Ндонгала, Стивън Петков, Диого Кампос, Жоао Пауло.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР