Срив в рейтинга на Господарите на ефира е върнал Васил

...
Срив в рейтинга на Господарите на ефира е върнал Васил
Коментари Харесай

Господари на Ефира в битка с Шоуто на Слави, ето защо

Срив в рейтинга на " Господарите на ефира " е върнал Васил Василев-Зуека като водещ в предаването дружно с Димитър Рачков.

След абсурда с подправения побой над репортера Димитър Върбанов шоуто останало с толкоз малко фенове, че се наложило да викат артиста по неотложност да сменя Мария Игнатова.

В последните дни " Господарите " събирали пред тв приемниците по-малко от 300 000 души. Това било цялостна злополука за предаването на фона на триумфалните близо 900 хиляди, които гледат " Шоуто на Слави ", предавано по същото време от Би Ти Ви. Дългия се радвал на близо половината от всички българи пред тв приемниците, до момента в който " Господарите " стигали едвам 17 на 100, написа Уикенд.

Доверието в предаването внезапно спаднало след шашмите на репортера Върбанов, който инсценира, че е станал жертва на побой, с цел да придаде тежест на свое следствие в склад, съхраняващ храна с изминал период на валидност. Това се оказало пагубно освен за престижа на шоуто, само че и за неговия рейтинг. Екипът направил опит да върне позициите си, като връчи златни скунксове на самия Върбанов и на продуцента Джуди Халваджиян. Това обаче не помогнало. Последната обезверена мярка била да върнат Зуека на екран. За самия него тази покана била добре пристигнала. Както е известно, от тази есен щерка му Девина учи в Лондон, поради което разноските му внезапно скочили и нямало по какъв начин да откаже спомагателна работа.

Халваджиян не виждали по-сигурен способ за привличане на фенове от Зуека в композиция с Рачков. Това била най-рейтинговата двойка водещи на " Господарите ", която се употребила във всички спешни обстановки. Двамата комици били най-силното оръжие, което арменците съумели да извадят против Слави. " Ако и това не подейства, нищо повече не може да се направи ", считат в предаването.

След абсурда с Върбанов самият Трифонов е оповестил неофициална война на " Господарите ", която води отвън правосъдните борби с тях, точещи се с години. Дългия вкара в предаването си скеч с Магърдич Халваджиян. Освен това не пропуща комфортен случай да се подиграе с него и хората му, в това число Зуека, който преди години му беше сътрудник в " Ку-ку " и " Каналето ". В медийните среди пък все по-упорито се мълви, че идващ сезон на " Господари на ефира " може и да няма.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР