Сриналата се до нивото на треторазрядна кабеларка bTV продължава да

...
Сриналата се до нивото на треторазрядна кабеларка bTV продължава да
Коментари Харесай

Нов резил за bTV! Мутренски джип с Цветанка Ризова вътре се натресе върху тротоара!

Сриналата се до равнището на треторазрядна кабеларка bTV продължава да копае дъното на позора. Този път в епицентъра на абсурда попадна хлевоустата водеща Цветанка Ризова.
Обективната в миналото журналистка бе стоварена от черен мутренски джип право на тротоара пред улица " Ботица " 26. Качена на високите си токчета Ризова задъхано слезе от грамадния автомобил и потъна в столичен офис.

Вероятно Цветанка е бързала да прегледа угодническия лист с въпроси, с които гали ушите на събеседниците си протестъри.



Отрупаната трапеза е по-силната страна на Цветанка Ризова в сравнение с задаването на неуместни въпроси за приватизацията на лабораторния план на Костов

В последните години Цветанка Ризова като че ли е предоставила на концесия студиото си за провалените фрагменти на " Дай България ", която получи резултат на парламентарните избори малко над статистическата неточност.

Избирателите ясно демонстрираха презрението си към лабораторния план на Костов, само че това не пречи на дъщерята на някогашната му зам.-министърка да дава поле за изява на неуспели персони като Христо Иванов, Атанас Атанасов и Радан Кънев.

От друга страна гостуванията на сходни " политици " се отразяват добре на опциите на Ризова, която с всяка минала година се употребява от екстрите на все по-удобни и необятни коли.

Ето и видео от издънката на Цветанка:



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР