Срещу Осъм ще подарим на феновете на хандбалната магия зрелищен

...
Срещу Осъм ще подарим на феновете на хандбалната магия зрелищен
Коментари Харесай

Треньорът на Шумен 61 Никола Карастоянов: Срещу Осъм ще подарим на публиката хандбален спектакъл

Срещу „ Осъм ” ще подарим на почитателите на хандбалната магия зрелищен театър, анонсира треньорът на първенеца „ Шумен 61 ” Никола Карастоянов.

И моли феновете на хандбала да дойдат в зала „ Арена Шумен ” и да поддържат своите любимци.

На 5 ноември, събота, от 17 ч в дуел от 6-ия кръг в елита при мъжете шуменци домакинстват на „ Осъм ” (Ловеч).

Гладиаторите на непознаващия усета на загубата треньор Никола Карастоянов излизат против ловчанлии, с цел да продължат победната си серия в елита. Шуменци са окупирали челото на таблицата с актив от 8 т. Съперникът им " Осъм " е на трета позиция и има 5 т.

„ Очаквам да създадем прекрасен мач и да покажем израстване, изключително при юношите. Да наложим нашия жанр и темп на игра. Очаквам да преобладаваме в мача. Призовавам почитателите на тима, които постоянно са до нас и безусловно ни поддържат, да дойдат в залата, тъй като ще им подарим същински хандлбален театър ”, разяснява Карастоянов.

И добави, че се надява в срещата да вземат присъединяване възстановяващите се от травми Димитър Пламенов и Кирил Савов.

Идната седмица на първенците следва още един двубой – от шампионата за Купата на България по хандбал. Жребият отреди в 1/8-финалния конфликт шуменци да се изправят против „ Интер ” (Благоевград). Мачът е на 12 ноември в южния град.

„ Очаква ни дълго пътешестване, мач и след това още веднъж път наопаки. Ще се постарем да дадем максимума от себе си и да изиграем стойностен дуел ”, заключи Карастоянов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР