Срещу мен бяха направени внушения и опити за клевети, които

...
Срещу мен бяха направени внушения и опити за клевети, които
Коментари Харесай

Каримански: Лена Бориславова е на много ниско ниво

Срещу мен бяха направени внушения и опити за клюки, които не одобрявам. Те удрят по институциите и са ултиматум към Българска народна банка.

Това сподели ръководителят на парламентарната комисия по бюджет и претендент за шеф от Има Такъв Народ Любомир Каримански във връзка мненията против него от страна на началника на кабинета на премиера Лена Бориславова, съобщи БГНЕС. " Недопустимо е от страна на държавното управление да има такова вмешателство към една институция със 140 година история. Недопустимо е, да се споделя на Народно събрание, кой е точният претендент за шеф, сподели още Каримански. " Важно е да се каже, кой има право да приказва от името на обединението. Към сегашния миг не ми е известно някой да е акредитиран да приказва от името на обединението. Не ми е известно обединението да е посочвала кой е любимец, сподели още Каримански и акцентира, че против него са направени " внушения и избрани клюки ". " На всички жители и публицисти стана ясно, кой се опитал да ме посъветва да се откажа от поста шеф на Българска народна банка, сподели още той.

По отношение на мненията за КТБ Каримански сподели следното: Недопустимо е някой да счита, че е допустимо да се повтори сюжета КТБ. Това е едно рисково подстрекателство. То е рисково за цялата банкова и финансово система в страната. " Не желая да слизам на толкоз ниско равнище. Бих желал да запазя цялата историческа чест и имидж на Българска народна банка и няма да не преставам с тона и стилистика, който употребява началника на кабинета ", сподели в умозаключение Любомир Каримански. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР