Срещу италианската актриса и водеща фигура в движението против сексуалният

...
Срещу италианската актриса и водеща фигура в движението против сексуалният
Коментари Харесай

Все още няма разследване за сексуален тормоз срещу обвинила Уейнстейн в тормоз

Срещу италианската актриса и водеща фигура в придвижването срещу половият тормоз Азия Ардженто не се води следствие поради обвиняванията, че тя е имала полов контакт с малолетен младеж, обявиха от полицията.
В неделя The New York Times заяви, че Ардженто – обвинителка на холивудския продуцент Харви Уейнстейн и водеща фигура в придвижването #MeToo, е платила на Джими Бенет 380 000 $ поради случай в хотел в Лос Анджелис.
Това разобличаване докара до обвиняване в двуличие от страна на юристът на Уейнстейн, който твърди, че това подкопава нейните обвинявания против неговия клиент, добави БГНЕС.
Бенет е бил на 17 години по-време на хипотетичното принуждение, което е една година под позволената от щата Калифорния възраст за полов контакт. Говорител на Департамента на шерифите в Лос Анджелис обаче споделя, че " няма стартирано следствие по случая ".
" Ще бъдат извършени разпити. Към този миг ще има единствено разпити и събиране на информация, защото към момента няма интензивно следствие ", обявиха от силите на реда.
И досега няма коментар за случилото се - нито от страна на Ардженто, нито от нейни представители.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР