Срещу 900 лева в пловдивската А окръжна група можеш да

...
Срещу 900 лева в пловдивската А окръжна група можеш да
Коментари Харесай

Биеш съдия на селски мач за кеф срещу 900 лева

Срещу 900 лв. в пловдивската А окръжна група можеш да си доставиш перверзното наслаждение да биеш като магаре безсилен арбитър. И полицията, която постоянно желае още и още пари от данъкоплатците, да те пази. Това за следващ път лъсна след варварските изстъпления на мача Кричим - Садово, на който тайфа локални бабаити, отпред с баш бабаита Мустафа Шерифов – Мутито нанесоха побой над рефера Николай Марков, дръзнал да свири дузпа за гостите. Марков е съумял да се избави от линч в една от близките къщи. До момента няма информация дали от Министерство на вътрешните работи са се заинтересували  от въпросният Мутито. Със сигурност обаче синдикатите на вътрешното ведомство ще уведомят обществото за неприятните условия на труд и за настояванията за по-високи заплати.

За шанс на ФК Кричим клубът няма да бъде изваден от групата. Кричимци са осъдени с отнемане от домакинство до края на шампионата на А-ОФГ  – Пловдив. Клубът отнася и санкция от 900 лв..

Биячът Мутито е със спрени спортни права са спрени за период от 1 година. След това може на воля да бие, който арбитър си изиска.

Димитър Ангелов от Кричим пък е осъден за една среща поради насъбрани 5 жълти картона.

Спортно-техниическата комисия към Зоналния съвет на БФС присъди служебна победа за ФК Садово с 0:4.

До края на шампионата има още 9 кръга. ФК Кричим се намира на 10-то място с актив от 25 точки.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР