Срещу 1500 лева парична гаранция 21-годишният Тодор от Несебър вече

...
Срещу 1500 лева парична гаранция 21-годишният Тодор от Несебър вече
Коментари Харесай

Освободиха шофьора, нападнал незрящи в Несебър

Срещу 1500 лв. парична гаранция 21-годишният Тодор от Несебър към този момент може да напуща дома си. Младият мъж беше под домакински арест откакто атакува незрящи туристи в Стария град и заби пестник в лицето на придружителката им, заяви gramofona.com.

Мярката за неотклонение е изменена, защото е изминал законовият период от два месеца. Молба за по-леката мярка е подала адвокатката на Тодор Веселина Василева, а постановлението на Районната прокуратура в Несебър е от през вчерашния ден.

Всички обстоятелства и условия към нападението над туристите към този момент са изяснени. Материалите обаче още не са предадени в съда поради забавена авто-техническа експертиза.

Тя би трябвало да откри дали колата на Тодор е била изправна в деня на нападението. След като несебърлията атакува летовниците, неговият автомобил потегли сами и се заби в дърво. За това е повдигнато настрана обвиняване на Тодор Николов и експертизата е назначена по него.

Ако бъде приет за отговорен младият мъже може да получи наказване до 5 години затвор и да бъде лишен от шофьорската си брошура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР