Срещите ни са ежедневни, а понякога и ежечасни. Независимо по

...
Срещите ни са ежедневни, а понякога и ежечасни. Независимо по
Коментари Харесай

Двама шофьори опитали да прегазят полицаи на КПП-та

Срещите ни са ежедневни, а от време на време и ежечасни. Независимо по какви аргументи жителите са напуснали София в сряда и четвъртък, тогава са важели едни правила. От 00.00 часа на 17 април важат към този момент други правила и ние ще действаме по тях. Не спряхме да призоваваме жителите да не пътуват - аз, министър, министър председател, действен щаб, всички. Видяхме какво стана в сряда и четвъртък. София е огнището на болестта и хората не трябваше да пътуват. Към този миг работят разпоредбите от последната заповед и ние се придържаме към нея. Влизането в София става по изискванията от заповедта и времевите пояси. Оправданието " непрекъснат адрес " в София няма да важи. Ако има разхлабване на заповедта, ние ще се съобразим и ще ги осъществим.

Това сподели в предаването " Беновска пита " по Канал 3 основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов във връзка идното на следващия ден прибиране след великденските празници. " Само в четвртък приблизително 80 000 коли са напуснали София. За вторник и сряда нямам статистика. Оправданията " непрекъснат адрес " и бил съм при родителите няма да важат. Аз моите родители не съм ги виждал от 2 месеца. Мисля, че имаме запаси и ще се оправим с 80 000 коли. Справяли сме се и с по-тежки обстановка.

Днес имаме два случая на водачи, които са пробвали да прегазят сътрудниците. И двамата водачи са арестувани. Убеден съм, че на следващия ден разсъдъкът ще надделее.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР