Срещата на президента на САЩ Доналд Тръмп и лидера на

...
Срещата на президента на САЩ Доналд Тръмп и лидера на
Коментари Харесай

Срещата на Тръмп и Ким Чен Ун ще е през юни и най-вероятно в Сингапур

Срещата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и водача на Северна Корея Ким Чен Ун е планувана за началото на юни и ще се организира в Сингапур, заяви базирайки се на свои източници телевизия Fox News, съобщи БГНЕС.
От своя страна Тръмп се ограничи да каже, че времето и мястото на срещата с Ким Чен Ун ще бъдат оповестени в околните три дни. Той въпреки всичко означи, че не става въпрос за граничния пункт Панминчжон в демилитаризираната зона сред Северна и Южна Корея.
Според много медии, позоваващи се на източници от американската администрация, към този момент като най-вероятно място се обрисува Сингапур. Срещата е планувана за края на май или началото на юни.
Междувременно водачът на КНДР Ким Чен Ин съобщи, че срещата на върха с Тръмп е исторически късмет за изграждане на едно ярко бъдеще и позитивна смяна за Корейския полуостров. Това заяви формалната севернокорейска организация КЦТА след срещата на севернокорейския началник и държавния секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео. Самият Помпео написа в Twitter, че е имал продуктивна среща с Ким Чен Ун.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР