Срещата на ГЕРБ и ПП изглежда странна, предвид това колко

...
Срещата на ГЕРБ и ПП изглежда странна, предвид това колко
Коментари Харесай

Нинова: Срещата на ГЕРБ и ПП изглежда доста странна

Срещата на ГЕРБ и Политическа партия наподобява странна, поради това какъв брой остри бяха връзките сред двете партии, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Русе във връзка утрешните диалози.

„ Да забележим какво ще излезе. Дали това е първа крачка за държавно управление, дали е просто ПР, с цел да може, в случай че не се стигне до държавно управление, да се търси виновност в някой различен “, сподели още тя.

Тя разяснява още, че Българска социалистическа партия няма да поддържа държавно управление с мандат на ГЕРБ, на Движение за права и свободи и на „ Възраждане ”.

„ Когато отиде вторият мандат в Политическа партия и в случай че ни поканят, ще се отзовем на диалози ”, сподели Нинова.

„ Ако третият мандат бъде връчен на „ Български напредък ”, ръководителят на Българска социалистическа партия съобщи, че тогава ще разсъждават и ще преценят.

Нинова е в Русе за среща с локалните структури на партията, която е част от обиколката ѝ в страната. Ще бъдат дискутирани настоящата политическа конюнктура, оферти за нова стратегия и идея за промени в Устава на Българска социалистическа партия.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР