Срещали ли сте някога човек в очите, на който да

...
Срещали ли сте някога човек в очите, на който да
Коментари Харесай

Аз, “близнакът” и Бог

Срещали ли сте в миналото човек в очите, на който да откриете себе си? Човек, от чийто докосвания да се разтворите в безкрайността? Приятел, който да разгърне душата ви като лотос, постепенно, листенце по листенце, до момента в който се преродите в най-чистия си тип?

За тях желая да ви опиша през днешния ден. За душите пламъци или още наричани близнаци и сродните души. Тези, които  познаваме от Началото и чиято любов или обич  неудържимо ни доближава към Източника!

Може би ще ви отчайвам, само че обратно на всички упования тези връзки не са безметежни. Занареждат се куп провокации и тъкмо тогава стартирате да се чудите по какъв начин позволихте интуицията ви да ви докара до тази обстановка. Тези връзки не постоянно водят до благополучен край съгласно нашите упования, само че в случай че го постигнете ще живеете във безконечна естетика, а моментите на обединение са акт на единство сред Небето и Земята.

 Сродните души

Когато срещнем нашата сродна душа силата е толкоз мощна, че тя трансформира и двамата. Но преди да откриете вашата сродна душа първо би трябвало да разцъфти вашата. Ако забелязвате, че попадате на еднакъв модел на взаимоотношения и провокациите се повтарят още веднъж и още веднъж, тогава най-вероятно  имате още върху какво да работите с вашата сродна душа. Между вас има съглашение, с което да си помогнете един на различен и да израстнете и развиете по своя път. А може също по този начин да имате контракт със самия себе си –  да отработите енергийните модели и обстановки, които ви затрудняват, водят до ограничавания и стопират потока на обилие. Някои контракти сред сродните душите може да лишават години или даже десетилетия до момента в който трансформират силите и на двамата. Добрата вест, е че тези модели  може да бъдат изменени за положително. Веднъж придобиете ли нужната ви умелост, тази за която  отношения са предопределени, вие се освобождавате от тях. Вече можете да контролирате живота си, да изразите в цялост гениите си и да деянията задачата си тук на Земята. Можете да се наслаждавате на живота, за който сте тук! Един от методите за реализиране на хармонична връзка със сродна душа е да поемете отговорност за живота си и да не обвинявате колегата са за метода, по-който се чувствате. Колкото и да и да вие мъчно да повярвате всеки, който ви провокира в действителност ви оказва помощ!  Да сте по отношение на някой, който ви натиска бутоните, в действителност значи да ви оказва помощ да се  освободите от моделите на  подсъзнателните си реакции. Веднъж измененията ли силата си към даден обект или индивид, при който до момента сте реагирали неумишлено то повече няма да се появяват обстановки и взаимоотношения, в които да ви изпитват по този съответен проблем.

Друг  метод да трансформирате страстите си в такава връзка е  да вдишвате обич в тялото си. Ако смятате, че сте напрегнати, страхливи или изпълнени с тревога това е просто прилепнала към вас сила. Вдишвайте обич с всяка клетка! Изпратете обич към себе си и към всички участници в обстановката. Продължавайте да вдишвате лечебната, прелестна светлина на божествената обич, до момента в който усетите придвижването на силата вътре във вас. Така вие  лекувате живота си!

Каквото и да ви кажа за това по какъв начин наподобява сродната душа вие ще го разбере едвам когато я срещнете! Очите й ще ви го покажат! С нея можете да говорите с часове без да усетите по какъв начин е минало времето. Ще споделяте частици от себе си без боязън, че ще бъдете наказан. Само този човек ще ви мотивара дотам, че да откриете личната си душа и да работите върху емоциналното си събуждане. Сродната душа не е тази която ще ви обещае безоблачно бъдеще, само че ще ви обещае че в никакъв случай повече няма да сте същите. Обикновено този човек не влиза  незабелязано в живота ви. Той задава въпроси и трансформира действителности! Чрез него нещата добиват подобен облик, че ви се коства че в никакъв случай до момента не сте ги виждали. Изпъкват детайлите. Излиза смелостта да ги приемете или отречете. Можете да извършите всичко,  само че не и да стоите безучастно! Човекът, който разделя живота ви преди и откакто го срещнахте. И това не е някакво идеализирано човешко създание, той е същият човек като вас, само че има способността да докара живота ви до гражданска война единствено за секунда!

Тук върша уточнението, че сродната души не е наложително да се появи в сантиментална връзка. Тя може да бъде и ваш другар или бизнес сътрудник. Нашите сродни души идват постоянно, когато сме подготвени за тях и нито момент по-рано. Те идват, когато сме подготвени да научим уроците, за които са били предопределени. Отношенията ни с тях, постоянно не са вечно. Това е по този начин, тъй като връзката може да бъде прекомерно мощна или има избрана кармична сила, при която извличаме поуките едвам след  края на връзката. Много от нас прекарват години в търсене на сродната душа, без да са наясно какво в действителност желаеме. Такива хора не желаят да се развиват и това блокира силата, която води до срещата. Ако в действителност желаете да се свържете със сродната си душа,  трябва приведете „ в ред “ личната си душа. Трябва да открием кои сме, да обичаме себе си (тук нямам поради онази егоцентрична самовлюбеност)  и да стартираме да живеем през сърцето си. Тогава когато се свържем с същинската  си същина ние влизаме във вибрацията на срещата със сродна душа.

Романтични връзки със сродните души

Често сантименталните, интимни връзки със сродна душа носят най-голямата болежка и житейска умелост. Представяте си,  че срещате някой който незабавно чувствате като остарял другар и може да продължите вашите връзки тъкмо там от  където сте стигнали преди. С него ви е удобно, а при започване на връзката има изключително доста пристрастеност и наслада. Чувствате се отлично да бъдете обичани и да обичате тъкмо този човек. Но след известно време дружно нещата стартират да се трансформират и като, че ли да се утежняват. Възникват дребни спорове и разлики и наподобява че силата сред двамата се трансформира. Има моменти, в които и двамата, сякаш са отчуждени, а в края на връзката ви се коства, че сте още веднъж на старите познати пътища, които ви връщат обратно от по този начин мечтаната  интимна връзка. Често има нещо във вас, което сякаш ви блокира или прави невероятно откриването ви изцяло пред този човек, макар пристрастеността и динамичността първоначално. Връзката може да завърши толкоз бързо, колкото бързо е зародила или в нея да има прекалено много его или карма. Те могат да бъдат доста мъчителни, особено в случай че има отрицателна карма в тези връзки. Знайте, колкото по-бързо израствате в тези връзки, толкоз по-успешно изпълнявате задачата си със сродните души. Някой от връзките може да бъдат не просто краткосрочни, а рисково къси. Изключително значимо е да  простите на вашата половинка за всевъзможни мъчителни прекарвания, които са настъпили, до момента в който сте били дружно, тъй като непрощаването основава нова енергийна връзка сред вас, която може да работи като магнит,  привличащ сходни сили и обстановки в живота ви (или последващи  животи ) неведнъж, до момента в който кармата е решена.

Причината за основаване на връзката със сродната душа  и изискванията при която възниква  срещата нормално са авансово избрани още преди раждането. Това е законът на кармата, която среща душите дружно. Тези връзки съществуват, с цел да ни оказват помощ да израстнем и научим значимите уроци в нашия живот. Може да се преродим на земята дружно с доста наши сродни души,  с които сме били и в предходни животи до момента в който балансираме силите си. Сродните души може да  въздействат на живота ни по доста способи и връзки. Могат да приключат ненадейно в случай че кармата не може да бъде изчистена и се основават нови по-сложни кармични връзки. Всъщност може да ги срещнете още веднъж в различен живот. Именно посредством нашите взаимоотношения и връзки с другите ние разбираме по-добре кои сме ние. Кармичните връзки ни дават опция да израстваме!

Сродна Душа и Душа пламък (близнак)

Тези два термина постоянно се употребяват като синоними, само че в действителност  това са две разнообразни понятия и проявления. През живота си ние може да срещнем  доста сродни души, само че имаме единствено една душа близнак или още душа пламък.  Сродните души прекомерно постоянно ни приготвят за срещата с душата близнак. Но напълно не е наложително, да срещнем душата близнак на физическо равнище във всеки един наш живот. Идеята за душата близнак е прекомерно романтизирана в наши дни, само че динамичността на тази сакрална, свещена и духовна връзка е основана на безусловната обич и единение . Връзките сред душите близнаци може да бъдат изпълени с  много повече провокации в сравнение с тези със сродните души. Те са наситени със мощни сили, които ни приготвят за интензивна духовна работа, която имаме тук на Земята.

         Душите близнаци ( души пламък)

  Това е едно цяло „ една душа “ разграничена на две души.  Някои ги  обясняват като другата половини на една цяла душа, само че  аз имам вяра, че единствено една цялостна, приключена душа може да се слее с друга такава, с цел да се образува идеален съюз. Затова не одобрявам, че всеки близнак е единствено половината от една душа на земята. Всяка самостоятелна душа е към този момент цяло.  Душата близнак значи, че в един миг двете обособени души са били в едно цяло. Всеки един от нас има единствено един близнак, една душа разграничена на две и всяка поема по собствен личен път. Всяка душа може да продължи да се реинкарнира във физическа плът още веднъж и още веднъж, с цел да събере човешки опит и с цел да балансира кармата си със сродните души преди да се сплоти още веднъж с  другата си половина в тяхната свръх душа, по този начин както те са били преди разделянето им. Първите стадии на това ново обединение нормално се случва по време на техният финален живот на тази планета, тъй че да могат да завършат процеса на трансформиране дружно.

Задачата на всяка една душа близнак  е да стане по цялостна, с уравновесена мъжка и женска сила и идеално просветена. Всички други връзки по време на живота ни могат да бъдат наречени „ упражнение “ за  срещата с душата близнак,  последната връзка. Връзката сред души-близнаци е последната алхимична сватба! Преди да се случи тя, Космическите закони изискват първо да определим, открием личната си уникалност, разпозната с Божествения източник, с цел да можем изцяло да отключим духовния и енергиен капацитет на Душите близнаци.

Ние постоянно сме свързани с нашата душа близнак, по тази причина е значимо постигането на  определено високо ниво  на духовно майсторство и схващане за личната ни персоналност. Ако това духовно равнище не е реализирано те могат да не бъдат в положение да се оправят с тежестта на личната си отрицателна карма, тъй като във връзка тази кармична сила ще се усилва от самото наличие на душата близнак. Силното енергийно поле, което се образува при тяхната среща води до увеличаване на техните позитивни или негативни модели.

Всяка една от тях би трябвало да продължава персоналната, вътрешна духовна работа и да  ускорява развиването на своето схващане всекидневно посредством общение с Бога / Източник. Така последователно ще преработи рестриктивните мерки на човешкото его. В последна сметка душата ще се слее с същинска духовна същина и ще се изкачи назад с чисто сърце към Бог. Опороченото би трябвало да бъде направено чисто и тленното би трябвало да се направи безсмъртно. Самият блян да се търси  душата близнак е толкоз прелъстителен и неосезаем, че припомня на търсенето на Светия Граал. Всички търсят единствения, само че малко на брой знаят какво значи това. Всеки един търси сродна душа или божествено допълнение, което да  повдигне духовните му трептения и чиято компания ще извърши всеки един от двамата с наслада и реализиране. За доста хора визията за тяхната душа близнак е привлекателна като скъпо златно украшение. Това е съвършеният архетип, в прелестно тяло, опияняващо блестящ, възвишен и внушителен, изпълнен със всички прелестни качества които ние виждаме в скъпите камъни. Търсим някой, който е  достоверен, “един на милион ”, който ни добавя на всички равнища и отговоря на духовните  ни ползи. Това е човек, който несъмнено си коства да търсите и кой ще си коства чакането. Повечето хора вършат грешката като бъркат сродната душа с душата пламък и противоположното. Усещането за бездънен и натурален афинитет, подобие, обич, фамилиарност, половост, нематериалност или съгласуемост постоянно са признаци на връзка със сродна душа, само че тази динамичност също може да бъде интензивна и във връзката с душата близнак.

Връзката сред душите пламъци не би трябвало да бъде сантиментално идеализирана. Както споделих нейното духовно сърце е Божествена и Безусловна обич, която идва от Източника и съществува зад физическото. Колкото повече его има във връзката, толкоз по-малко естетика има в нея. Когато нашата душа близнак се въплъти на Земята в това време като нас, нормално тя не е идеалната половинка за дълготрайна сантиментална връзка, в случай че огромна част от духовната вътрешна работа е приключена и от двамата близнаци и то преди срещата и при изискване, че  ще продължат да работят  непрестанно до момента в който са дружно. Връзката с душа близнак може да бъде Рая на земята, само че може да бъде и цялостен безпорядък!

В предишното душите близнаци рядко са се прераждали едновременно на Земята.  Сега това ще става все по-често, защото  съзнанието като цяло на човечеството се издига. Когато душите близнаци не са се инкарнирали едновременно на Земята, нормално едната душа е тук, трупайки физически опит, а другата нормално е нейн нравствен лидер или бранител. Няма значение какво е дистанцията сред две души близнаци, те постоянно са свързани, постоянно си част една от друга. Вашият „ близнак “  е безусловно   “другата половина ” и въплъщава всичко, което вие сте, само че на по-високо духовно равнище. На равнището на персона, тя нормално отразява всичко, което не харесвате в себе си. Душите близнаци са като огледало един за различен, постоянно на подсъзнателно равнище. Не постоянно е елементарно да срещнеш другата си половина и да се погледнеш намерено. За да живееш хармонично с нея, би трябвало да бъдеш в извънреден комфорт със себе си и да работите върху сантименталната си връзка.

По ред аргументи във връзките сред душите близнаци може да има доста провокации. Това може да е  разлика в годините, разнообразни местоположения, единият близнак може към този момент да е във връзка със сродна душа, както и прекомерно постоянно един или двамата може да  имат съществени проблеми и може да се опасяват да отворят силата на връзката „ душа близнак “, тъй като тя е  прекомерно интензивна на доста равнища. Връзката от време на време наподобява ексцентрична за  другите хора, а даже и за  самите души. Често тя наподобява невероятна, ексцентрична и неподлежаща на всякаква логичност. Сигурен знак за събирането е, че човек просто  знае надълбоко в себе си, че това е „ неговият човек “. Доверявайки се на личната вътрешен глас и вътрешно управление е от значително значение по време на тази връзка. Връзката с душата близнак не може да откри смисъл и пояснение на умствено равнище, само че може да се “усети ”, посредством осъзнаване със сърцето.

Преди срещата  може да имате доста невероятни, мощни сънища, видения или непрекъснато повтарящи се  фантазии за тайнствен човек. Може да имате съответни чувства за силата на човек, който ви се струва  прочут, сякаш е  някого, който към този момент са се срещали в предишното или някой, който ще се срещне в несигурно бъдеще. Имате неясно възприятие, че този човек е действителен, даже в случай че не можете да видите лицето му или по какъв начин наподобява физически. Имате възприятието, като че ли този човек е “някъде там ” и даже може да знаете, че вие също сте на това равнище. Обикновено има странна синхроничност или необикновени събития към срещата сред души близнаци. Имате чувството за познание, което не може да облечете в думи. Често първата им среща е по невероятен метод даже и да е онлайн. Те идват в живота ни изведнъж, преодолявайки някакви условия и трансформират силата ни още по време на първата среща. Повечето двойки близнаци са физически разграничени или живеят в разнообразни страни. Често има нещо, което им пречи първоначално да бъдат физически (или полово ) дружно. Това е по този начин, тъй като има прекалено много енергийна или ментална работа да се свърши от тях преди физическата им среща да се случи. Ако това стане прекомерно скоро, то силата е прекомерно мощна за тях. Връзката се случва неотложно, сякаш сте изгубили доста време от последния път когато бяхте дружно. Чувствате се удобно с тях и може да бъдете същински себе си. Понякога диалога наподобява, че може да продължи постоянно. Това е, сякаш може да споделите целия си живот с този човек и има такова равнище на неприкритост и съгласие сред вас, че носи неописуемо възприятие за фамилиарност. Изпитвате изумителни усеща на обич и привличане. Тази обич е същинска и откровена и се чувствате магнетично  насочван от сила й. Тя не може да бъде объркана с псевдо -любовта или обсебването. Любовта сред душите близнаци е безусловна и се издига над егото. Ако сте намерили своя „ близнак “ това не значи, че връзката ви безусловно ще бъде освободена от проблеми или персонални спорове. Все още може да учите уроци и да търсите излекуване, вие въпреки всичко сте човешки същества на физическо равнище.

Обикновено има няколко признака, синхроничности или “значими алегорични съвпадения ”, които водят до мисълта,  че сте окрили вашата душа близнак. Синхроничността ще се демонстрира по-често през интервали на израстване на духовната сила или преди обединяването им. Един общ знак за такава  връзка е честата поява на  числата 11 и 33, както и  други двойни и тройни синхроничности, които се появяват неведнъж. Виждате 11:11 или 03:33  на часовника в “точно в подобаващия миг ” (или когато мислите за него),  често се случва и  към инициирането на среща сред вас, както и по време на основни моменти в цялата ви връзка. Може да има необикновен синхрон  сред рождената дата на единия или двамата близнаци. Често има значими галактически или астрологични феномени към времето на повторното им обединяване или към значими моменти от връзката им. Ако им погледнем наталните карти може да бъдат открити забавни, мощни аспекти, които потвърждават, че връзката е „ записана в звездите “. Веднъж срещнали се или основали връзка, стартира физическото разделяне сред тях,  различни страни или други спънки. Някакви условия постоянно могат да попречат на са дружно в физически аспект. В същото време няма подозрение, че това е мощна и неповторима енергийна връзка межу тях, която не може да бъде обяснена с думи. В последна сметка когато душите близнаци се съберат един с различен те ще преживеят израстване, нравствен напредък и персонално събуждане. Енергията от тях е магнетична, вълнуваща, само че и удобна. Както споделят хората  „ домът е там е където ти е сърцето “, тъй че прегръщайки душата близнак е като чувство за завръщане вкъщи. Гласът или смехът му може да пробуди у вас забравени мемоари, а защото очите са прозорец към душата, гледайки се очи в очи те  взривяват мощно възприятие на различаване. Интересен  е фактът, че някои души близнаци може да имат забележителна физическа аналогия или даже общи черти. Душите близнаци може да имат невероятни общи ползи или даже едни и същи привички, чудатости или пък общо занимание. До някаква степен споделят общ интерес в нравствен или философски аспект. Често имат обща визия за бъдещето и имат остра нужда да се развиват личностно и духовно. Независимо от особеното им минало те може да имат общи прекарвания по време или като същина. Понякога всеки близнак  може да има същите прочувствени проблеми или кармичните сили, които би трябвало да бъдат изцелени до момента в който са дружно, уравновесени по време на живота или позволени благодарение на  хора, близки до тях. Когато са разграничени един от различен те постоянно си пишат или звънят един на различен в едно и също време. Те може да демонстрират и други прилики, като да вземем за пример яли са една и съща храна денем или пък са сънували едни и същи сънища, едни и същи чувства по телата им.. Душите близнаци постоянно могат да имат най-силните и  надълбоко откровени диалози, които могат да бъдат изречени. Неповторимата мощна сила сред тях може да провокира раждането на най-креативните и креативен хрумвания. Между тях мъчно пораждат разногласия или противоречие за нещо. А в случай че се появи то е градивно, в търсене на решение, а не основаване на спор. Те демонстрират телепатия и емпатия.Често единият усеща какво усеща, мисли или говори  другият. Колкото по-дълга е връзката сред тях, толкоз по дълбока става тя и толкоз повече се настройват един към различен. Душите пламъци може да претърпяват физическите и интимните аспекти на връзката по един доста динамичен мощен метод. Дори и да са разграничени от отдалеченост, те се усещат един различен на енергийно и етерно равнище. Душите близнаци може да развият способността си да се лекуват един различен на енергийно равнище. Всеки един може да носи светлина или мрак на другия. В сантиментален аспект, физическото привличане и физическата пристрастеност са на доста мощно равнище. Правенето на обич с душа близнак е рисково мощно прекарване, изключително в случай че те са  духовно пробудени и са фокусирани върху равнището на сърцето. Понякога единият или двамата близнаци ще изпитат “тъмната нощ на душата ” или преди среща или по време на тяхната връзка или директно след нея. „ Тъмната нощ на душата “  е онзи  интервал на бездънен вътрешен нравствен напредък, който е съпроводен от прочувствена болежка, умствено комплициране и даже физическа самотност. Тя е като тип духовно посвещение или наново раждане  и нормално може да докара до дълбока смяна в съзнанието. След среща с душа близнак животът в никакъв случай повече не е същият. Романтичните връзки може да бъдат изключително трагични. Никога няма да сте същите след тази среща, тъй като тези връзки не наподобяват на нито една от връзките, които сте имали или ще имате. Тя може да разчупи черупката ви или пък да ви напъха още по-навътре. Доверие, приемане и амнистия също са качества, които развивате елементарно в този съюз (особено в случай че душите са духовно пробудени).  Най-важното, което би трябвало да знаете за тази връзка е че, условната обич може да ви докара Ада на Земята . Те могат да донесат най-хубавото, само че и най-лошото един на различен. Те могат да работят като енергийно огледало един на различен. Ако са в сантиментална връзка и решат да си разделят пътищата, става тъй че мощна и магнетична мощ ги събира назад. Особено в случай че им е писано още общо израстване. Когато връзката е в развой на изцеляване и уравновесена, наподобява като енергиен танц сред тях – движейки се напред обратно, стъпка един към различен  в едно и също време, още веднъж и още веднъж. За някои може да е доста мъчно да пуснат връзката с душата близнак даже и това да е  за най-висше богатство на съюза им. Пускането постоянно е урок и за двете души. Помнете, че вие постоянно сте свързани, енергийно, духовно, на равнище душа и сърце. Дори и в никакъв случай повече да не се срещнете в живота си. Сливането ви ще се реализира в Божественото време когато душата е подготвена за това прекарване.

Сливането на душите  близнаци

През последните десетилетия от ден на ден души близнаци се сливат наново. Души близнаци с разнообразни трептения идват дружно, с цел да се възвърне единството на всички творения и да се срине двойственото схващане. Това се случва сега, посредством силата на сътворението и по волята на Твореца и в сходство с Божествения проект. Целта на тези сливания е да ни научат да служим един на различен, на планетарно и вселенско равнище да се погрижим за свещената задача и Божествения проект на Създателя. Все още има близнаци, които сега съществуват на други вибрационни равнища ( не физически), само че и  те ще слязат в околните години. Когато „ близнаците “ са  обединени, съществува непрестанно, единно, енергийно поле сред тях. За тези, които са на Земята то работи като мост към по-високите честоти оттатък дуалността на съзнанието  до най-високата осцилация на Източника. Те работят като единно схващане. Всеки „ близнак “ може да имат свои лични неповторими самостоятелни гении и схващане в личната си духовна работа на Земята, както и в по-високите честоти на любовта, светлината и единение. Това е съюза, който служи не на самостоятелната изява на единството, а на цялото.

Идеята за подвластни и его основани връзки, които могат да бъдат открити на Земята не могат да бъдат основа за връзката сред души близнаци. Не може да имате разбиране за “необходимост ” от  различен човек, с цел да се чувствате цял  или цялостен. Трябва да осъзнаете, че вие към този момент съдебна техническа експертиза. Вие не сте отделени от Източника и сте част от Бога, както и че вие никога  не сте се отделяли от вашата душа близнак, в никакъв случай, още през цялото време. Не може да търсете обич, която е обособена от вас, с цел да ви изпълва, да ви осъществя. Такава обич към този момент съществува и тя е сред вас и Източника, където вие постоянно сте били. Начинът да реализирате търсенето от вас единение е като балансирате дуалистичните аспекти и сили у вас. Независимо от полът ви у вас има женска и мъжка сила. Преди да се извърши сливането ви с душата близнак би трябвало да я балансирате, както и качествата с които те се демонстрират. Всеки близнак би трябвало да има тези сили хармонизирани, с цел да се реализира единството.

Веднъж претърпели силата на връзката с душа пламък животът ви в никакъв случай няма да е същият, тъй като тази естетика и чувства са още от самото НАЧАЛО. След сливането на двете души близнаци се получава триада, която включва и Творецът, Източникът, който тече през връзките на близнаците. Те са като две в едно във връзка със Създателя. Любовта на две души близнаци не е тъкмо човешка обич. Това е Божествена Любов, която употребява два човешки портала с цел да канализира любовта и да освети планета, която наподобява изгубена в тъмнината. Двама души, които са безусловно слети в обич и служат на цялото, посредством волята на Създателя.

Инфо: https://lechebnitzazadushata.wordpress.com

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР