Среща за изпълнението на мерките за ограничаване на разпространението на

...
Среща за изпълнението на мерките за ограничаване на разпространението на
Коментари Харесай

Президентът свиква среща за изпълнение на мерките срещу коронавирус

Среща за осъществяването на ограниченията за ограничение на разпространяването на COVID-19 ще се организира в президентската институция, оповестиха от там.
По самодейност на президента Румен Радев в 12.00 часа в президентската институция са поканени министър-председателят Бойко Борисов, министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев, министърът на вътрешните работи Младен Маринов, основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов, началникът на Националния действен щаб генерал-майор Венцислав Мутафчийски, шефът на Главна дирекция „ Пожарна и спешна сигурност и отбрана на популацията “ основен комисар Николай Николов.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 18 март Банско прерживява първите си часове под карантина, а основният секретар на Министерство на вътрешните работи разгласи, че има неточности в организацията, само че те се почистват. В Девин вкараха вечерен час. В същото време външно министерство прави нужното за завръщането на българите, блокирани в други страни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР