Среща в Брюксел на представители на твърдолинейната европейска десница бе

...
Среща в Брюксел на представители на твърдолинейната европейска десница бе
Коментари Харесай

Консервативен форум на Орбан и Фарадж в Брюксел е възобновен със съдебно решение

Среща в Брюксел на представители на твърдолинейната европейска десница бе възобновена през днешния ден за втория си ден с съществени оратори унгарския водач Виктор Орбан и архитекта на Брекзит Найджъл Фарадж, откакто съд отстрани възбраната, наложена през вчерашния ден, съобщи Агенция Франс Прес.

Кмет на регион в Брюксел, домакинстващ така наречен Конференция за народен консерватизъм (НатКон), се опита да я приключи поради " опасност за обществената сигурност ", откакто протестиращи антифашисти предизвестиха, че ще провалят събитието.

Но Висшият административен съд на Белгия анулира възбраната, издадена от кмета, заявявайки, че нарушава конституционното право на спокойно събиране.

Въпреки заповедта конференцията, на която имаше и крайнодесни фигури и политици от цяла Европа, продължи през вчерашния ден, като полицията не допускаше да влизат повече хора.

Бившият претендент за президент на Франция Ерик Земур, който бе измежду недопуснатите през вчерашния ден, през днешния ден се готви да излезе на сцената.

" Благодарение на господ и на натиска, който упражнихме, на абсурда в цяла Европа, Европа сподели, че към момента е континент на демократичната народна власт и върховенството на закона ", сподели той пред кореспонденти.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР