Среща между руския президент Владимир Путин и севернокорейския лидер Ким

...
Среща между руския президент Владимир Путин и севернокорейския лидер Ким
Коментари Харесай

Путин и севернокорейския лидер Ким Чен-ун се срещат на 13 септември в Далечния изток

Среща сред съветския президент Владимир Путин и севернокорейския водач Ким Чен-ун може да се състои на 13 септември, заяви Bloomberg в понеделник. Агенцията, базирайки се на южнокорейска телевизия, оповестява, че " Ким Чен-ун евентуално към този момент е отпътувал за Русия с трен " и че " срещата на върха може да се организира на 13 септември ".

По-рано няколко източника споделиха, че водачът на КНДР се чака в Далечния изток още през идващите няколко дни. Така съгласно източник в държавното управление на един от съставните формирания на Далекоизточния федерален окръг, севернокорейският водач „ може да посети района в близко бъдеще “. Той не заяви детайлности за програмата на визитата.

Източник от държавното управление на различен район удостовери, че такава подготовка е в ход. „ Ние се приготвяме за визитата на Ким Чен-ун отдавна “, сподели той. Предишното посещаване на Ким Чен-ун в Русия през 2019 година стартира от гара Хасан, където дойде влакът на севернокорейския водач, след което той посети Владивосток. От гара Хасан започнаха и визитите на бащата и дядото на настоящия севернокорейски водач  - Ким Чен Ир и Ким Ир Сен.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР