Средство срещу хеликобактер пилори с броколи. Бърз начин да се

...
Средство срещу хеликобактер пилори с броколи. Бърз начин да се
Коментари Харесай

Броколи срещу хеликобактер пилори

Средство против хеликобактер пилори с броколи. Бърз метод да се отървете от гастрита: просто пийте тази напитка заран и вечер.

Βсеки е чувал за хеликобактер пилори.

Това е единствената бактерия, която може да оцелее в киселата среда на стомаха.

Известно е, че хеликобактер пилори предизвиква хронична възпалителна реакция в стомаха (гастрит), язва на дванадесетопръстника и стомашна язва.

Също по този начин, тази бактерия може да предизвика развиването и на по-сериозни болести, да вземем за пример рак на стомаха и стомашен лимфом.

Световната здравна организация удостоверява, че към половината от популацията на света е инфектирано с тази бактерия, която предизвиква редица признаци: гадене, киселини в стомаха, стомашно разстройство, нетърпимост към някои храни.

Може да се болестите с тази бактерия поради не добре измити или не добре сготвени храни, при контакт със инфектирани хора, пиянство на мръсна вода и така нататък

Съществуват разнообразни способи за лекуване. В тази публикация ще ви споделим рецепта за естествено лекарство от японски доктор.

Основният артикул в тази рецепта са броколите.

Сулфурофанът в броколите може да убие тази бактерия, само че не забравяйте, че защото не всички организми работят по един и същи метод, най-добре е да се комбинира с други антибактериални артикули за оптимален резултат.

Необходими артикули:
броколи
вряла вода
морска сол

Приготвяне:
Измийте броколите и ги поставете в блендер с вряла вода и щипка морска сол. След като коктейлът е подготвен, изпийте го незабавно.

Бъдете търпеливи и консумирайте тази напитка всяка заран на гладно и вечер преди лягане в продължение на най-малко 30 дни.

Постепенно ще започнете да забелязвате по какъв начин признаците изчезват и скоро няма да има и диря от тази подла бактерия!

Преди приложимост е нужна консултация с доктор!

Вижте още: Как да се избавите от влагата в дома?

Можете, също по този начин, да комбинирате лекуването с чай от джинджифил, който можете да консумирате след или по време на хранене.

Споделете рецептата за това средство против хеликобактер пилори с приятелите си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР