Средствата, които по принцип се отделят за букети, ще отидат

...
Средствата, които по принцип се отделят за букети, ще отидат
Коментари Харесай

Първи учебен ден в СУ „Преславски“: Вместо цвете – дарение за Царево

Средствата, които по принцип се отделят за букети, ще отидат за благородна идея. За това приканват от бургаското СУ “Епископ Константин Преславски ”, които се включват в благородната самодейност. Парите ще бъдат заделени в символ на съпричастност към потърпевшите хора след наводненията в Община Царево .

От управлението на учебното заведение подчертаха:

„ На 15 септември можете вместо цвете, да дарите левовата му равноценност за потърпевшите от наводнението. Цветята са знак на почитание за един преподавател, само че жестът на състрадание се равнява на цветята в цялостен цветарски магазин. Вярваме в милосърдието ви! “

От образователното заведение прецизират, че на първия образователен ден от 10:00 до 19:00 часа във фоайето на първия етаж при основния вход на учебното заведение ще бъде сложена дарителска кутия .

Ръководството на СУ “Епископ Константин Преславски ” приканват и други учебни заведения да се включат в самодейността, с цел да може средствата, планувани от фамилиите за букети, да стигнат до нуждаещите се от помощ след наводненията .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР